Intra|Hallitus

Kevään tuntilistat on nyt julkaistu!

22.11.2018

Ennakkoilmoittautuminen alkaa 29.11.

Suuria muutoksia kevään tuntilistoihin ei ole tullut, vaan tutuilla ryhmillä jatketaan myös vuodenvaihteen jälkeen.

Aikuisille on kuitenkin luvassa pari uutuutta. Maanantaisin Kilonpuistolla alkaa uusi BudoFunc-tunti joka yhdistää kehon ja mielen treeniä taistelulajien tekniikoita käyttäen. Tiistaiaamuihin puolestaan on lisätty Tapiolaan Ahertajantielle aamujumppa klo 10.15-11.15.

Kevään tuntiojelmat näet täältä:

Aikuisten tunnit

Lasten tunnit

Nuorten tunnit

Perheliikunta

Ennakkoilmoittautuminen kevään lasten, nuorten, perheliikunnan ja pilateksen tunneille alkaa to 29.11. klo 9.00 jäsenpalveluohjelman kautta. Ennakkoilmoittautumisessa voi ilmoittautua vain samaan ryhmään, missä on jumpannut syyskauden. Lasten ryhmissä ei ole tarkoitus vuodenvaihteessa vaihtaa nuorempien ryhmästä vanhempiin vaan lähtökohtaisesti jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkausi. Ennakkoilmoittautuminen päättyy tiistaina 11.12.

Ilmoittautuminen aukeaa kaikille torstaina 13.12. klo 9.00, jolloin myös uudet jumpparit pääsevät ilmoittautumaan tunneille.

Aikuisten ryhmäliikunnan ilmoittautuminen on heti auki kaikille torstaista 29.11. alkaen. 

 

LouhenNaisten ja TapvoDancersien ilmoittautumisesta tiedotamme vielä erikseen.

 


 

Lasten ja nuorten harrastusmaksuun voi hakea avustusta keväälle 2019. Avustusta myönnetään harkinnanvaraisesti kriteerit täyttäville hakemuksille. Lisätietoja ja hakemuksen löydät täältä.