Intra|Hallitus

Onnistumisia OVO Starassa

3.11.2018 klo 19:00

Viima KH
Taiga J
Taiga M

Yksisarvis teemainen OVO Stara keräsi innokkaita voimistelijoita Opinmäen koululle lauantaina 3.11.2018

Tapiolan voimistelijoista Staraan osallistui Taiga M, Taiga J sekä Viima KH.

Viima KH ja Taiga J tytöille OVO Stara oli tämän kauden ensimmäinen.

Hyvillä mielin Staraan lähtenyt Viima KH onnistui suorituksessaan. "Harkassa sattuneet virheet saatiin korjattua ja suoritus näytti yhdenaikaiselta sekä laadukkaalta" Camilla-valkku summaa. 

"Tänään parasta oli, kun pääsi esiintymään yleisölle ja sai mitalit" Taiga J tytöt iloitsivat suorituksen jälkeen. Joukkue sai näytettyä harkkatasoisen suorituksen pienestä jännityksestä huolimatta. "Kauden avaukseen mahtui muutama eriaikaisuus ja tasapainovirhe, mutta yleisilme pysyi siistinä ja voimme olla tyytyväisiä tähän suoritukseen. Seuraavaan Staraan on muutama viikko aikaa. Nyt pyrimme saamaan lisää suorituspuhtautta ja varmuutta tekemiseen." kommentoi joukkueen valmentaja Pinja.

Taiga M suoritti tänään vapautuneesti varman ja yhtäaikaisen ohjelman. Viime viikon Staraan verrattuna suoritus oli paljon siistimpi. Tyttöjenkin mielestä tänään oli kivaa esiintyä. Joukkue on harjoitellut ahkerasti ja oli hienoa, että treenin tulos näkyi matolla. "Tytöt kehittyy koko ajan ja ollaan menossa kovaa vauhtia kohti yhteisiä tavoitteita." kertoo Pinja Tikkanen.