Ilmoittautuminen syksyn lasten ja aikuisten tunneille alkaa ma 3.6.

31.5.2024

Lasten ja aikuisten harrasteliikunnan syyskauden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.6. klo 10.00 MyClubin kautta.

Keväällä mukana olleet jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa aktivointilinkin, jolla pääsee kirjautumaan MyClubiin. Jos olet jo ennen käyttänyt MyClubia muussa yhteydessä, älä luo uusia tunnuksia vaan käytä jo olemassa olevia tunnuksiasi. Mikäli et ole saanut linkkiä tai linkki on vanhentunut, ota yhteyttä.

Ilmoittautumislinkit löytyvät tuntiohjelmien alapuolelta. Uusien jäsenten rekisteröityminen MyClubiin tapahtuu samojen ilmoittautumislinkkien kautta.

Tuntiohjelmista löytyy tuttuja suosikkeja sekä muutamia uutuuksia! 

Aikuisten tuntiohjelmassa uusina tunteina muun muassa tehokas HIIT-treeni sekä rauhallisempi kehonhuolto. Lisäksi aikuisille starttaa maanantaisin Tapiolan koululla uusi LatinoShow-tunti! Latinoshow tunnilla yhdistellään eri latinalaistansseja sekä showtanssin elementtejä. Tunnille on erillisilmoittautuminen. Mukaan ovat tervetulleita sekä vasta-alkajat että aiemmin tanssineet!

Kannattaa myös hyödyntää rajattoman kausimaksun Early Bird-tarjoushinta 149€, joka on voimassa vain 16.6.2024 asti! Early Bird -ilmoittautumisen lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä, eräpäivää ei ole mahdollista siirtää myöhemmälle. 16.6.2024 jälkeen rajattoman normaali hinta on 159 €.

Lasten tuntiohjelmasta löytyy syyskaudella uutuutena Joukkuevoimistelun alkeisryhmät, jotka harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Ryhmiä löytyy kolmelle eri ikäluokalle: 

Joukkuevoimisteluryhmissä harjoitellaan voimistelutaitoja yksilöllisesti oman taito- ja tavoitetason mukaan. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki joukkuevoimistelun harjoittelusta ja esiintymisestä innostuneet voimistelijat. Joukkuevoimisteluryhmät harjoittelevat 2 krt viikossa 1 h kerrallaan.

_______________________________________

Shortly in English

Autumn season enrollment starts on Monday 3.6. at 10.00.

We are changing our enrollment system from Hoika to MyClub. All autumn season enrollments will be done in MyClub.