VAKUUTUKSET TAPAHTUMAAN

Kansainvälinen Voimisteluliitto FIG ja World Gymnaestrada -tapahtuman järjestäjä vaativat, että jokainen osallistuja ottaa vakuutuksen. Vakuutuksen pitää kattaa vakuutusturva tapaturmille, sairastumiseen sekä kotiuttamiseen. Jokainen World Gymnaestrada -tapahtuman osallistuja on itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Vakuutusyhtiöiden tarjoamat vakuutukset ovat erilaisia. On tärkeää tarkistaa, mitä oma vakuutus kattaa ja onko se tässä tapauksessa riittävä. Lisäksi jokainen vastaa itse mahdollisista muista vakuutuksistaan esim. matka- ja matkatavaravakuutus.

VOIMISTELULIITON KUMPPANIN POHJOLAN VAKUUTUKSISTA 

Kilpailu- ja harrastelisenssiin liitettävä Pohjolan Sporttiturva-vakuutus (kattaa tapaturmat)

Sporttiturva on liikuntaan ja urheiluun liittyvä tapaturmavakuutus. Se on voimassa myös ulkomailla ja kattaa ensisijaisesti tapaturmat. Lue lisää tästä vakuutuksesta https://www.voimistelu.fi/kilpavoimistelu/lisenssit-vakuutukset/vakuutukset/ Sporttiturva ei kata sairastumista eikä kotiuttamista. 

Matkavakuutus, joka kattaa sairastumisen sekä kotiuttamisen

Sporttiturvan lisäksi osallistuja tarvitsee vakuutuksen, joka kattaa sairastumisen ja kotiuttamisen. Osallistujat voivat vakuuttaa itsensä esim. Pohjola Matkustajavakuutuksella (jatkuva vakuutus) tai Pohjola Määräaikaisella matkustajavakuutuksella. Molemmat vakuutukset kattavat sairaan kotiinkuljetuksen vakavissa tilanteissa vakuutusyhtiön etukäteishyväksynnällä. Koska kyse on ei-kilpailullisesta tapahtumasta, ei vakuutukseen tarvita kilpaurheilulaajennusta.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄN VAKUUTUKSESTA
Vakuutus Järjestäjän kautta 
Osallistujat voivat vakuuttaa itsensä myös Järjestäjän kautta. 
Tässä tiedot Järjestäjän tarjoamasta vakuutuksesta:
Vakuutuksen kesto: 29.7. – 6.8.2023
Vakuutuksen hinta: € 22.50 sis. ALV
Policy:
1. Personal injury
Accidental death - €100,000
Permanent disability due to accident - €100,000
Medical expenses - €100,000

2. Medical expenses
Repatriation and other urgent travel expenses -€ 100,000

EUROOPPALAINEN SAIRAANHOTOKORTTI

Suosittelemme hankkimaan Kelasta eurooppalaisen sairaanhoitokortin LUE LISÄÄ TÄSTÄ 
Huom. ei sisällä kotiuttamista