Osallistumistietoa

Mitä osallistuminen maksaa?

Osallistujapassit

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on noin 300 € sisältäen osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.

Majoitus

Vaihtoehtoisesti voi majoittua koululla tai hotellissa. Majoitus ei sisälly osallistujapassiin, se varataan ja maksetaan erikseen.

Koulumajoitus
Koulumajoituksen (8 yötä) hinta on noin 205 € sisältäen aamiaiset.

Koulumajoittujien on mahdollista tilata tuotepaketti (hinta 85€), joka sisältää ilmapatjat, tyynyn, tyynynpäällisen ja huovan/viltin WG23-logolla.

Hotellimajoitus Järjestäjän kautta
Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita hotellimajoituksen tapahtumajärjestäjän kautta. Valinnan yhteydessä esitetään toive hotellikategoriasta: kategoria A (85-100€), kategoria B (75-85€), kategoria C (60-75€). Hinnat ovat suuntaa-antavia, perustuvat minimi 8-yön majoituksiin 29.7. – 6.8. ja ovat per henkilö ja per yö kahden hengen huoneessa sis. aamupalan ja verot. Järjestäjä ei kuitenkaan voi taata, että kaikkia toiveita pystytään täyttämään. Järjestäjän kautta varatut hotellit sijaitsevat max 30 minuutin julkisen liikenteen matkan päässä tapahtumapaikoilta. Hotellit jaetaan/saa tietää alkuvuodesta 2023.

Ateriat

Lounaat: 7 lounaan paketti maksaa 122,50 €.

Päivälliset: 7 päivällisen paketti maksaa 122,50 €.

Lounaiden ja päivällisten yhteispaketti maksaa 229,50 € (pakettiin sisältyy myös WG23-juomamuki).

Kaikki ateriat ovat ravitsevia, vaihtelevia, terveellisiä ja valmistettu paikallisista tuoreista tuotteista.

Hinnat ovat per henkilö ja sisältäen kaikki paikalliset verot.  

Lennot

Lentoja voi varata Elämysmatkojen kautta (tietoa tulossa lokakuussa) tai jokainen voit itse hankkia omat lennot/matkat. 
Mikäli olet kiinnostunut lennoista Elämysmatkojen kautta niin laitathan viestiä seuralle Kysy Gymnaestrada lomakkeella. 

Lisenssi

Jokainen osallistuja tarvitsee Suomen Voimisteluliiton lisenssin: voimistelija/esiintyjä vähintään harrastajalisenssin ja ohjaaja/valmentaja valmentajalisenssin.

Vakuutus

Jokaisella osallistujalla tulee olla kaikki tarvittavat vakuutukset kunnossa.

Suomen joukkueen marssiasu

Suomen delegaation edustaa malliston 2021 – 2024 Gymnaestradan marssivaatteissa. Tutustu, ihastu, tilaa. Takkiin on mahdollista painattaa myös oman seuran logo (kysy lisää Sanser).  Avajaisissa Suomen delegaation marssiasu on välttämätön eli kaikilla marssiin osallistuvilla tulee olla päällään yllä mainittu virallinen Suomen marssiasu. Jos ei hanki marssiasua, voi seurata marssia katsomosta käsin.