Intra|Hallitus

Ohjaajat

Liisa Pelttari

 

Mitä tunteja ohjaat?

Ohjaan perheliikuntaa.

Minkälainen on koulutus-/ohjaajataustasi?

Olen käynyt useita Voimisteluliiton ohjaajakoulutuksia sekä ideapäiviä. Ohjaamisen olen aloittanut yli kymmenen vuotta sitten ensin luistelukouluohjaajana ja myöhemmin siirtynyt jumpan pariin. Tapiolan Voimistelijoissa olen ohjannut vuodesta 2008 alkaen muun muassa jumppakoulua ja satujumppaa sekä perheliikuntaa.

Minkälaisia tuntisi ovat?

Perheliikunnassa lapset pääsevät liikkumaan yhdessä tutun aikuisen kanssa sadun ja mielikuvien siivittämänä. Tunneilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin välineisiin sekä harjoitellaan ryhmässä liikkumista. Tärkeintä on liikunnan ilo, yhdessä tekeminen ja onnistumisen kokemukset.


 

Mari Sarekoski

 

Mitä tunteja ohjaat?

Ohjaan monipuolisesti lasten puolelta perheliikunnasta nuoriin ja aikuisten puolella kuntotanssista kehonhuoltoon.

Minkälainen on koulutus-/ohjaajataustasi?

Olen ammatiltani liikuntaneuvoja ja työskentelen tällä hetkellä päätoimisesti ryhmäliikunnanohjaajana.

Minkälaisia tuntisi ovat?

Rakennan tuntini mielikuvitukseni sekä mukaansatempaavan musiikin avulla pyrkien siihen, että jokainen liikkuu hyvällä mielellä. Liikumme lasten ehdoilla kokeillen ja oppien askel kerrallaan uusia taitoja. Pyrin siihen, että jokaisella on mahdollisuus liikkua omien taitojensa mukaan.

Aikuisten tunneilla tärkeässä roolissa on musiikki ja se hyvä fiilis, jota korostan lastenkin puolella. Jumpatessa saa nauraa, vaikka treeni olisikin rankkaa. Tuntini ovat perusjumppia pienellä omaperäisyydelläni maustettuna.