Intra|Hallitus

Ilmoittautumisohjeet

Jotta pääset ilmoittamaan lapsesi tunneillemme, tulee sinun rekisteröityä jäsenpalveluohjelmaamme. Muista rekisteröidä ensin huoltaja ja lisätä sen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi omiin tietoihisi! Älä siis rekisteröi suoraan lasta, vaan aina ensin huoltaja. Tämän jälkeen pääset ohjelman kautta ilmoittamaan lapsesi haluamaanne ryhmään. Muista valita ilmoitettavaksi henkilöksi alikäyttäjäksesi lisäämäsi lapsi.

 

Mikäli sinulla on ongelmia palvelun käytössä tai olet hukannut tunnuksesi, ota yhteyttä seuran toimistoon:  tapvo @ nic.fi  /  040 734 7084

 

 

Klikkaa suuremmaksi
 1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI
(Tämä kohta koskee vain uusia jäseniä)

 

 

Rekisteröi itsesi jäsenrekisteriin. Jos olet ilmoittamassa tunnille lastasi, rekisteröi ensin itsesi ja sen jälkeen lisää lapsesi alikäyttäjäksesi (ks. ohjeet alla).

 

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla pääset kirjautumaan järjestelmään. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

 

Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan ohjelmaan. Käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite.

Voit muuttaa salasanaasi kirjauduttasi sisään kohdassa OMAT TIEDOT.

 

 

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
 3. ALIKÄYTTÄJÄN LUOMINEN
(Jos olet ilmoittamassa tunneille itseäsi, voit hypätä kohtaan 4).


Voit lisätä omien tietojesi alle alikäyttäjiä eli lastesi profiileja. Jatkossa kun kirjaudut omilla tunnuksillasi Hoikaan, voit hallinnoida omien tietojesi ja ilmoittautumistesi lisäksi kaikkien alikäyttäjiesi tietoja ja ilmoittautumisia.

 

Kirjauduttuasi omilla tunnuksillasi sisään klikkaa: OMAT TIEDOT.

Tämän jälkeen valitse ylhäältä:
LISÄÄ ALIKÄYTTÄJÄ
ja lisää siihen lapsesi tiedot.

 
HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi ja puhelinnumeroksi huoltajan tiedot!

 

Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä.

 4. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN


Kirjaudu sisään (ks. kohta 2)

Klikkaa vasemmalta ILMOITTAUTUMINEN.

 

Valitse alasvetovalikosta ILMOITETTAVA HENKILÖ.

Valitse alhaalta ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Voit valita useampia ryhmiä samalle henkilölle. Jos haluat ilmoittaa useamman eri henkilön, täytyy ilmoittautumiset tehdä erikseen (esim. perheliikuntaan on erikseen ilmoitettava aikuinen ja lapsi).

Jos lapsi osallistuu kahteen eri ryhmää, edullisemman laskusta saa -50 % laittamalla viestiä toimistoon ennen laskun maksamista. 

Mikäli ryhmä on täynnä, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon. Jonopaikkoja on ryhmästä riippuen 5-10 kpl. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua. Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.

 

Valittuasi ryhmän/ryhmät, tarkista ilmoittautumisen tiedot ja paina Hyväksy. 

 

Saat ilmoittautumisesta muodostuneen laskun näytölle. Lasku on lähetetty myös sähköpostiisi. Laskuun tulee kausimaksun lisäksi jäsenmaksu (20 € aikuiset / 10€ lapset) kerran kalenterivuodessa. Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti.

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
 5. MUUTOKSET TIEDOISSA

 

Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.