Intra|Hallitus

Ilmoittautumisohjeet

Jotta pääset ilmoittamaan lapsesi tunneillemme, tulee sinun rekisteröityä jäsenpalveluohjelmaamme. Muista rekisteröidä ensin huoltaja ja lisätä sen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi omiin tietoihisi! Älä siis rekisteröi suoraan lasta, vaan aina ensin huoltaja. Tämän jälkeen pääset ohjelman kautta ilmoittamaan lapsesi haluamaanne ryhmään. Muista valita ilmoitettavaksi henkilöksi alikäyttäjäksesi lisäämäsi lapsi.

 

Mikäli sinulla on ongelmia palvelun käytössä tai olet hukannut tunnuksesi, ota yhteyttä seuran toimistoon:  tapvo @ nic.fi  /  040 734 7084

 

 

Klikkaa suuremmaksi

Klikkaa suuremmaksi
 1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI
(Tämä kohta koskee vain uusia jäseniä)

 

 

Rekisteröi itsesi jäsenrekisteriin. Jos olet ilmoittamassa tunnille lastasi, rekisteröi ensin itsesi ja sen jälkeen lisää lapsesi alikäyttäjäksesi (ks. ohjeet alla).

 

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla pääset kirjautumaan järjestelmään. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

 

Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan ohjelmaan. Käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite (tai oma nimesi mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta. HUOM. kirjoitettuna tarkalleen niin kuin olet kirjoittanut sen rekisteröitymislomakkeeseen).

Voit muuttaa salasanaasi kohdassa OMAT TIEDOT.

 

 

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi

Klikkaa suuremmaksi
 3. ALIKÄYTTÄJÄN LUOMINEN
(Jos olet ilmoittamassa tunneille itseäsi, voit hypätä kohtaan 4).


Ryhmiin voi ilmoittaa vain oikean ikäisen henkilön, siksi lapset pitää rekisteröidä huoltajan alikäyttäjiksi. Huoltajan tiedoilla ei voi liittyä lasten liikuntaryhmiin.

Kirjauduttuasi sisään klikkaa: OMAT TIEDOT.

Tämän jälkeen valitse:
UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI 
ja lisää siihen lapsesi tiedot.

 

 

 


HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi ja puhelinnumeroksi huoltajan tiedot!

 

 

Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä.

 4. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN


Kirjaudu sisään (ks. kohta 2)

Klikkaa vasemmalta ILMOITTAUTUMINEN.

 

Valitse alasvetovalikosta ILMOITETTAVA HENKILÖ, mikäli olet rekisteröinyt alikäyttäjiä alaisuuteesi.

Valitse alhaalta ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Voit valita useampia ryhmiä samalle henkilölle. Jos haluat ilmoittaa useamman henkilön, täytyy ilmoittautumiset tehdä erikseen (esim. perheliikuntaan on erikseen ilmoitettava aikuinen ja lapsi).

Mikäli ryhmä on täynnä, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon. Jonopaikkoja on ryhmästä riippuen 5-10 kpl. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua. Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.

 

 

 

Valitsemasi ryhmät näkyvät laatikossa VALITUT RYHMÄT.

 

 

Kun olet valinnut kaikki haluamasi ryhmät klikkaa alhaalta Jatka vaiheeseen 2: Maksujen hyväksyminen.

 

 

 

 

Tarkista, että ilmoittautumisen tiedot ovat oikein.

 

 

 

Klikkaa alhaalta Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tulostus ja maksu

 

 

 

 

Saat ilmoittautumisesta muodostuneen laskun näytölle. Lasku on lähetetty myös sähköpostiisi. Laskuun tulee kausimaksun lisäksi jäsenmaksu (15€ aikuiset / 10€ lapset) kerran kalenterivuodessa. Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti.

 

Klikkaa Päätä ilmoittautuminen.

 

Klikkaa suuremmaksi

Klikkaa suuremmaksi

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
 5. MUUTOKSET TIEDOISSA

 

Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.