Apuvalmentajaksi JV-kesäleirille 2022

Seuran nuoremmille joukkuevoimistelijoille (Esivalmennus, Aava KH, Aava M, Kide, Taiga KH) järjestetään kesäleiri kesäkuussa 6.6.-10.6. Leiri järjestetään Tapiolan Urheiluhallissa ja hallin läheisyydessä Tapiolan Urheilupuistossa. Leiripäivät ovat 6 tunnin mittaisia.

Etsimme leirille kahta vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja rohkeasti toimeen tarttuvaa apuvalmentajaa. Apuvalmentajilta edellytämme vähintään 16-vuoden ikää ja aikaisempaa kokemusta valmentamisesta/lasten kanssa työskentelystä. Apuvalmentajat auttavat vastuuvalmentajaa leirirutiinien toimivuudessa ja järjestyksen ylläpitämisessä, sekä osallistuvat valmennukseen, välillä myös treenin vetäjän roolissa.


Apuohjaajan palkka on 240€/vko sisältäen lounaan.


Täytä alla oleva hakemus sunnuntaihin 1.5.2022 mennessä.

Hakemus apuvalmentajaksi JV-kesäleirille 2022⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kerro seuraavassa kohdassa omin sanoin, miksi juuri sinä olisit hyvä apuvalmentaja leirille, miksi meidän kannattaisi valita juuri sinut? Miten luot iloista ja kannustavaa ilmapiiriä leirille? Miten taataan, että kaikilla on hauskaa ja leiristä jää niin hyvä fiilis, että voimistelijat haluavat osallistua myös seuraavana vuonna? Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi?