Nyt on muutaman viikon ajan treenattu ahkerasti kesätreenien merkeissä. Treenien ohella ollaan myös ehditty käydä kokeilemassa taekwondoa ja painia sekä pitää hauskaa seuran yhteisellä picnicillä.

Kevätkauden päättyessä jatkamme uudella nimellä Team Tapiola Pre Jr. Käykää ihmeessä myös instagramissa seuramassa kuulumisiamme kyseisellä nimellä @teamtapiolaprejr!

Nyt suuntaamme kohti ansaittua kesälomaa! Ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille :)

Voimistelupäivät

Osa Team Hallan tytöistä kilpaili rytmisen voimisten luokannousukilpailuissa Jyväskylässä.

Tytöt suoriutuivat hienosti ja saavuttivat jokainen hyvän sijoituksen. Sanni ja Siru nousivat loistavasti 4. luokkaan ja Emma, Venny, Anni, Riina sekä Noora upeasti 3. luokkaan!

SM- kilpailut

Team Halla kilpaili kauden pääkisoissa Jyväskylässä. Suorituksessa tytöt onnistuivat upeasti ja saivat näytettyä tiukan ja yhdenaikaisen suorituksen, jes! Pisteet suorituksesta olivat 15.450, joilla Team Halla saavutti sijan 13.

Kokonaisuudessaan kausi oli onnistunut. Kauden aikana opittiin paljon ja kehityttiin sitäkin enemmän. Tästä on hyvä jatkaa ahkeraa treenaamista kohti ensi syksyä!

HJM- Cup

Haasteellisen viikon jälkeen Team Halla onnistui näyttämään ehjän sekä täsmällisen suorituksen HJM- Cupissa viime viikonloppuna. Kotiintuomisina pisteet suorituksesta olivat 15.100. Kisaan voidaan olla tyytyväisiä, ja tästä suunnataankin jo katseet kohti ensi viikonlopun SM-kilpailuja!

SM-kisaan valmistava leiri

Team Halla leireili viikonloppuna Kisakalliossa SM-kisaan valmistavalla leirillä. Leiri sisälsi tuomaritunteja sekä omia treenejä, jolloin hiottiin ohjelmaa sekä haettiin siihen suoritusvarmuutta.

Leiri oli erittäin antoisa, kiitos tuomareille sekä muille valmentajille ja kouluttajille! Seuraavaksi Team Hallan voi nähdä kilpailemassa lauantaina 6.5 järjestettävässä HJM-Cupissa.

Easter Cup

Team Halla kilpaili pääsiäisenä Tanskassa järjestetyssä Easter Cupissa. Tämä oli tytöille ensimmäinen sekä kauan odotettu ulkomaan kilpailu. Matkaan lähdettiin jo varhain perjantaiaamuna. Päivä kului yhteistä aikaa viettäessä ja Kööpenhaminaa tutkiessa.

Lauantaina koitti alkukilpailu. Tytöt lähtivät suoritukseen varmalla sekä luottavaisella fiiliksellä. Suoritus oli ilmeikäs ja yleiskuvaltaan laadukas. Pisteet suorituksesta olivat 15,8 joilla tytöt saavuttivat hienosti finaalipaikan! Finaaliin lähdettiin kolmannelta sijalta.

Sunnuntain suoritus sisälsi muutaman selkeän virheen, mutta muuten suoritukseen sekä kilpailuun voidaan olla tyytyväisiä! Finaalisuorituksesta pisteitä Team Halla keräsi 15,60, jolloin yhteispistein 31,400 tytöt saavuttivat kilpailusta neljännen sijan.

Kokonaisuudessaan matka oli erittäin ikimuistoinen sekä onnistunut!

Vantaa Cup

Team Halla kilpaili sunnuntaina 2.4 Vantaan Energia- Areenalla järjestetyssä Vantaa Cupissa.

Viime viikkojen uurastus kotisalilla näkyi suorituksessa, joka oli onnistunut. Pisteitä Team Halla keräsi suorituksestaan 15.134, joilla tytöt saavuttivat kilpailusta viidennen sijan! Kokonaisuudessaan kisapäivään sekä suoritukseen voidaan olla erittäin tyytyväisiä. Tästä jatkamme entistäkin motivoituneempina kohti seuraavaa kilpailua, joka on pääsiäisenä Tanskassa järjestettävä Easter Cup.

Esiintyminen Kauppakeskus Ainoassa

Team Halla esiintyi lauantaina 18.3 Kauppakeskus Ainoan avajaisissa. Haastavista olosuhteista huolimatta esiintyminen sujui hienosti ja samalla tytöt saivat viettää hauskan päivän yhdessä!

Kisakauden avaus

Team Halla avasi kilpailukautensa maaliskuun alussa järjestetyssä OVO Cupissa. Tämä oli samalla tyttöjen ensimmäinen koitos uudessa 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa.

Suoritukseen mahtui muutama eriaikaisuus sekä epätäsmällisyys ja pisteet suorituksesta olivat 13.20. Kauden ensimmäiseen kilpailuun sekä sarjanousuun voimme kuitenkin olla tyytyväisiä. Tästä jatkamme tavoitteellista harjoittelua kohti seuraavaa kilpailua, joka on sunnuntaina 2.4 järjestettävä Vantaa Cup. Siellä nähdään!