18.-20.1. Maajoukkueringin leiri, Kisakeskus

6.-9.3. Maajoukkueringin leiri, Kisakallio

15.3. Mustan Kissan Cup, Mäntsälä

4.-6.4. World Cup I osakilpailu, Tallinna

19.-20.4. Suomen Cup 1. osakilpailu (avoimet TUL:n mest.kisat), Kotka

3.-4.5. SM-kilpailut (Maajoukkueen 1. katsastus ja Suomen Cup 2. osakilpailu), Vantaa

10.-11.5. MM-kilpailujen maajoukkueen katsastus ja valinta, Jyväskylä

14.5. Seuran kevätnäytös, Espoon Kulttuurikeskus

(16.-18.5. Maajoukkueleiri, Kisakallio)

23.-25.5. World Cup III osakilpailu, Cartagena Espanja

(13.-14.6 MM-kilpailut, Toronto Kanada)

Viides sija Sofiasta20.11.2007 20:32
Elegia sijoittui viidenneksi 17.-18.11. käydyssä Sofian World Cup –osakilpailussa.

Elegia kisasi ensimmäistä kertaa uudella, Antton Laineen tekemällä koreografialla. Kilpailuohjelmaa päästiin harjoittelmaan käytännössä vasta Svoli Gamesin jälkeen, joten lopputulokseen voitiin olla erittäin tyytyväisiä. Muut joukkueet kilpailivat vanhoilla ohjelmilla. Pisteetkin saatiin loppukilpailun onnistuneella suorituksella nousemaan tyydyttävälle tasolle, vain taiteelliset pisteet (2.9 ja 3.05) jäivät ihmetyttämään.

Bulgarian EU-jäsenyyden kunniaksi palkittiin lisäksi kolme parasta EU-maasta kotoisin olevaa joukkuetta. Tässä kisassa Elegia sijoittui kolmanneksi Bulgarin National Teamin ja Itävallan Tanzfabrikin jälkeen.

Elegia viides Svoli Games -kisassa22.10.2007
Elegia sijoittui viidenneksi kansainvälisessä Svoli Games -kilpailuissa Helsingissä 13.-14.10.2007 . Mukana oli joukkuevoimistelun huippujoukkueita, mm. viime kesän MM-kilpailujen mitalijoukkueista Bulgarian maajoukkue ja Venäjän Oscar sekä neljänneksi sijoittunut Olarin Voimistelijoiden Deltat. Finaalissa Elegia onnistui suorittamaan kauniin ja herkän kilpailuohjelmansa teknisesti varmemmin kuin alkukilpailussa.

MM-kisat Salou15.6.2007
Elegia sijoittui kymmenenneksi Saloussa 9.-10.6.2007 järjestetyissä joukkuevoimistelun MM-kisoissa. Vaikka joukkue karsiutui maakiintiön takia finaalista, kauden lopetuskisasta jäi hyvä mieli.

Elegia Espanjaan!15.5.2007
Kauden tärkein tavoite saavutettiin, kun Elegia lunasti itselleen paikan Suomen maajoukkueesta eilen Vantaalla järjestetyssä karsintakisassa. Maajoukkueeseen kuuluvat Elegian lisäksi VVS:n Frida sekä OVO:n Deltat.

MM-kisat järjestetään Espanjan Saloussa 8.-10.6.

SM-HOPEAA!!7.5.2007 10:24
Elegia sijoittui hienosti hopealle viikonloppuna käydyissä SM-kisoissa Jyväskylässä. SM-hopean lisäksi tavoitteeksi oli asetettu tuottaa katsojille elämys vahvalla, ilmaisullisella kokonaisuudella. Saadun palautteen perusteella tavoitteessa onnistuttiin loistavasti! Suomen mestaruuden voitti Vantaan Voimisteluseuran Frida ja pronssille sijoittui Seinäjoen Voimistelijoiden Minorit.

SM-kisat olivat samalla yli 16-vuotiaiden Suomen Cupin toinen osakilpailu. Elegia sijoittui Fridan ja Deltojen jälkeen osakilpailun kolmanneksi, joskin palkinto jaettiin erehdyksessä Seinäjoen Voimistelijoiden Minoreille.

Jaossa olivat myös ensimmäiset maajoukkueen katsastuspisteet, joiden perusteella valitaan kolme joukkuetta kesäkuun MM-kisoihin Espanjaan. Katsastuspistetilaston kärjessä ovat Frida 20 pisteellä ja Deltat 18 pisteellä. Elegia on 16 pisteellään kiinni kolmannessa paikassa, mutta ero Minoreihin on vain yksi piste. Maajoukkuepaikat ratkaistaan Vantaan katsastuskisoissa 14.5. Joukkueen motivaatio on korkealla ja maajoukkuepaikkaa lähdetään hakemaan Vantaalta tosissaan!

World Cup II Prahassa 28.-29.4.3.5.2007
Elegia osallistui Prahassa järjestettyyn World Cup II -osakilpailuun 28.-29.4. Joukkue teki kisassa vahvan suorituksen, jolla sijoittui alkukilpailun kuudenneksi. Edelle ylsivät vain suomalaiset Frida ja Deltat sekä Bulgarian National Team, Viron Janika ja Venäjän Oscar. Maakiintiön takia Elegia karsiutui loppukilpailusta. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 19 joukkuetta.