Porrastreeni-lyhytkurssi

Tervetuloa mukaan neljän kerran porrastreeni-lyhytkurssille! 

Porrastreeni on tehokasta ja monipuolista harjoittelua ja se vahvistaa erityisesti alavartalon lihaskuntoa sekä hapenottokykyä. Porrastreeni sopii kaikenkuntoisille, sillä portaissa voit itse säädellä kuinka kevyesti tai intensiivisesti haluat treenata. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kurssilla nautitaan ulkona treenaamiseta ja tapaamme kuntoportailla, oli sää mikä tahansa. Vaikka porrastreenissä kehon suurimmat lihakset ja verenkiertoelimistö saavat isoimman hyödyn, treenaamme monipuolisesti koko kehoa. Varaudu siis myös ylävartalon lihastreeniin ja ulkoilman hyvää tekeviin vaikutuksiin! 

PaikkaWestendin kuntoportaat
Westendintie 100, 02160 Espoo
Kesto4 viikkoa 16.8.-6.9.2022
AikaTiistaisin klo 17:30-18:30
HintaJäsenille 45 € / Muille 65 €

Maksutapoina käyvät myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.). 

Jäsenmaksun osuutta 20€ ei voi maksaa liikuntaeduilla. Jäsenmaksun voit maksaa sähköpostiin saamasi laskun tiedoilla, muuta summaksi 20€. Muista käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. 

Ohjaaja

Kurssin ohjaajana toimii Rani Saarinen.  Rani on toiminut ohjaajana jo kymmenen vuotta ja erityisesti ulko- sekä luontoliikunta ovat lähellä hänen sydäntään. Ohjaajana Rani on hyväntuulinen sekä kannustava ja auttaa jokaista osallistujaa löytämään sisäisen motivaation sekä keinot lisätä liikuntaa arjessa. 

Peruutusehdot

  • Ennen 2.8.2022 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta maksua.
  • Mikäli peruutus tehdään välillä 2.-16.8.2022 veloitamme kurssimaksusta 50%. 
  • Kurssin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme maksun kokonaisuudessaan. 
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan koko kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10€ toimistokuluilla. 
  • Yksittäisistä poissaoloista emme tee hyvityksiä