Juoksuryhmä syksy 2022

Keväällä suuren suosion saavuttanut ja erinomaista palautetta kerännyt juoksuryhmämme saa jatkoa syksylle! Varaa paikkasi nyt!
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
"Erinomainen meininki ja valmentaja!"
"Sopivasti asiaa ja rentoutta."
"Erittäin hyvä kurssi ja mukava porukka"

Kiinnostaako juoksuharrastuksen aloittaminen tai onko viimeisimmästä juoksulenkistäsi vierähtänyt jo tovi aikaa?Juoksuryhmäämme olet tervetullut, vaikka et olisi aikaisemmin harrastanut juoksua tai jos juoksuharrastuksestasi on kulunut pitkä aika ja haluat taas palata säännöllisemmän juoksemisen pariin. Mukaan voit tulla myös, jos olet jo hieman aloitellut juoksuharrastusta ja haluat nyt ylläpitää sitä säännöllisemmin.

Harjoitukset kestävät tunnin ja sisältävät juoksun/hölkän lisäksi alkulämmittelyä, tekniikkaharjoittelua sekä loppuverryttelyt. Koko tuntia ei käytetä juoksemiseen.

PaikkaKokoontuminen Tapiolan urheiluhallin edessä
Kesto8 viikkoa 18.8.-6.10.2022
AikaTorstaisin klo 17:30-18:30
HintaJäsenille 80 € / Muille 100 €

Meillä käyvät maksutapoina myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.). Jäsenmaksun osuutta 20€ ei voi maksaa liikuntaeduilla. Jäsenmaksun voit maksaa sähköpostiin saamasi laskun tiedoilla, muuta summaksi 20€. Muistathan käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. 

Juoksuryhmän vetäjänä toimii Tapiolan Voimistelijoissa pikään ohjannut Johannes Saarinen. Johannes on harrastanut juoksua toistakymmentä vuotta ja valmentaa nimenomaan tavallisia kuntojuoksijoita.

Peruutusehdot

  • Ennen 5.8.2022 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta kurssimaksua.
  • Mikäli peruutus tehdään 5.-17.8.2022 veloitamme kurssimaksusta 50%. 
  • Kurssin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan koko kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10€ toimistokuluilla. 
  • Yksittäisistä poissaoloista emme tee hyvityksiä