Juoksuryhmä kevät 2023

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut ja erinomaista palautetta kerännyt juoksuryhmämme starttaa taas huhtikuussa! Varaa paikkasi nyt!

"Erinomainen meininki ja valmentaja!"
"Sopivasti asiaa ja rentoutta."
"Erittäin hyvä kurssi ja mukava porukka"

Kiinnostaako juoksuharrastuksen aloittaminen tai onko viimeisimmästä lenkistäsi vierähtänyt jo tovi aikaa? Juoksuryhmäämme olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin harrastanut juoksua tai jos juoksuharrastuksestasi on kulunut pitkä aika ja haluat taas palata säännöllisemmän juoksemisen pariin. Mukaan voit tulla myös, jos olet jo hieman aloitellut juoksuharrastusta ja haluat nyt ylläpitää sitä säännöllisemmin.

Harjoitukset kestävät tunnin ja sisältävät juoksun / hölkän lisäksi alkulämmittelyä, tekniikkaharjoittelua sekä loppuverryttelyt. Koko tuntia ei käytetä juoksemiseen.

PaikkaKokoontuminen Mankkaan koulun pääovilla
Kesto10 viikkoa 12.4.-14.6.2023
AikaKeskiviikkoisin klo 18.30-19.30
Hinta100 € + jäsenmaksu 20€

Meillä käyvät maksutapoina myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.). Jäsenmaksun osuutta 20€ ei voi maksaa liikuntaeduilla. Jäsenmaksun voit maksaa sähköpostiin saamasi laskun tiedoilla, muuta summaksi 20€. Muistathan käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. 

Juoksuryhmän vetäjänä toimii Tapiolan Voimistelijoissa pikään ohjannut Johannes Saarinen. Johannes on harrastanut juoksua toistakymmentä vuotta ja valmentaa nimenomaan tavallisia kuntojuoksijoita.

Peruutusehdot

  • Ennen 29.3.2023 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta maksua.
  • Mikäli peruutus tehdään 29.3.2023 jälkeen, mutta ennen kurssin alkua veloitamme maksusta 50%. 
  • Kurssin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme maksun kokonaisuudessaan. 
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan koko kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10€ toimistokuluilla. 
  • Yksittäisistä poissaoloista emme tee hyvityksiä