Juoksuryhmä aloittelijoille

Kiinnostaako juoksuharrastuksen aloittaminen tai onko viimeisimmästä lenkistäsi vierähtänyt jo tovi aikaa? Aloittelijoiden juoksuryhmäämme olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin harrastanut juoksua tai jos juoksuharrastuksestasi on kulunut pitkä aika ja haluat taas palata säännöllisemmän juoksemisen pariin.

Harjoitukset kestävät tunnin ja sisältävät juoksun/hölkän lisäksi alkulämmittelyä, tekniikkaharjoittelua sekä loppuverryttelyt. Koko tuntia ei käytetä juoksemiseen.

PaikkaKokoontuminen Tapiolan urheiluhallin edessä
Kesto8 viikkoa 19.4.-7.6.2022
AikaTiistaisin klo 17:30-18:30
HintaJäsenille 80 € / Muille 100 €

Meillä käyvät maksutapoina myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.). Jäsenmaksun osuutta 20€ ei voi maksaa liikuntaeduilla. Jäsenmaksun voit maksaa sähköpostiin saamasi laskun tiedoilla, muuta summaksi 20€. Muistathan käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. 

Juoksuryhmän vetäjänä toimii Tapiolan Voimistelijoissa pikään ohjannut Johannes Saarinen. Johannes on harrastanut juoksua toistakymmentä vuotta ja valmentaa nimenomaan tavallisia kuntojuoksijoita.

Peruutusehdot

  • Ennen 4.4.2022 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta maksua.
  • Mikäli peruutus tehdään 4.4.2022 jälkeen, mutta ennen kurssin alkua veloitamme maksusta 50%. 
  • Kurssin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme maksun kokonaisuudessaan. 
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan koko kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10€ toimistokuluilla. 
  • Yksittäisistä poissaoloista emme tee hyvityksiä