Juoksukurssi kevät 2024

Kiinnostaako juoksuharrastuksen aloittaminen tai onko viimeisimmästä lenkistäsi vierähtänyt jo tovi aikaa? Juoksuryhmäämme olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin harrastanut juoksua tai jos juoksuharrastuksestasi on kulunut pitkä aika ja haluat taas palata säännöllisemmän juoksemisen pariin. Mukaan voit tulla myös, jos olet jo hieman aloitellut juoksuharrastusta ja haluat nyt ylläpitää sitä säännöllisemmin.

Harjoitukset kestävät tunnin ja sisältävät juoksun / hölkän lisäksi alkulämmittelyä, tekniikkaharjoittelua sekä loppuverryttelyt. Koko tuntia ei käytetä juoksemiseen.

PaikkaKokoontuminen Tapiolan urheiluhallin edessä
Kesto8 viikkoa 10.4.-5.6.2024
AikaKeskiviikkoisin klo 18.30-19.30
Hinta80 € + jäsenmaksu 20€ uusille jäsenille
OhjaajaAnnika Poutiainen

Meillä käyvät maksutapoina myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.). Jäsenmaksun osuutta 20€ ei voi maksaa liikuntaeduilla. Jäsenmaksun voit maksaa sähköpostiin saamasi laskun tiedoilla, muuta summaksi 20€. Muistathan käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. 

Juoksuryhmän vetäjänä toimii Annika Poutiainen.

"Juoksu on kulkenut aina teinivuosista lähtien omassa harrastuspaketissani.  Mukana on ollut niin lyhyempiä matkoja (naisten kymppejä) puolimaratoneja ja polkujuoksu-tapahtumia. Ohjaus kokemusta on karttunut juoksukoulun ja -valmennusten myötä jo useammalta vuodelta. Autan matkallasi juoksutavoitteessasi lähtötilanteestasi tai tasostasi riippumatta! Sopii myös aloittelijoille! Tule löytämään juoksukipinä kanssani! "

Peruutusehdot

  • Ennen 27.3.2024 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta maksua.
  • Mikäli peruutus tehdään 27.3.2024 jälkeen, mutta ennen kurssin alkua veloitamme maksusta 50%. 
  • Kurssin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme maksun kokonaisuudessaan. 
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan koko kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10€ toimistokuluilla. 
  • Yksittäisistä poissaoloista emme tee hyvityksiä