Intra|Hallitus

Vello - tuntikohtainen ilmoittautuminen

 

Aikuisten tunneilla (ei pilates eikä LouhenNaiset) on otettu koronatilanteen vuoksi käyttöön vapaaehtoinen hyvin helppokäyttöinen ilmoittautuminen jokaiselle tunnille erikseen. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.vello.fi/tapvo

 

Valitse kalenterista tunti, jolle aiot osallistua ja täytä tietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero). Jatkossa järjestelmä esitäyttää tietosi, jos haluat, niin ei tarvitse joka kerta näpytellä kaikkia tietoja. 

 

Tunnilla käyneiden yhteystiedot luovutetaan vain ja ainoastaan Espoossa koronajäljityksiä tekevälle viralliselle taholle siinä tapauksessa, että niitä seuralta pyydetään. Koska mahdollisessa korona-altistustapauksessa jäljityksen ja kontaktoinnin nopeus on valttia, toivomme, että mahdollisimman moni tunneille ilmoittautumisia tekee! 

 

  • Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Sitä ei siis valitettavasti voi tehdä enää jälkikäteen. 

 

  • Jos et halua tai pysty tekemään ilmoittautumisia Vellon kautta tai joskus unohdat ilmoittautumisen tehdä, suosittelemme pitämään kuitenkin itse kirjaa siitä, millä tunneilla olet käynyt. 

 

  • Tässä vaiheessa meillä ei ole tarvetta rajoittaa tunnille osallistujien määrää, vaan Vellon käyttöönoton tarkoituksena on yksinkertaisesti saada tunnilla kävijöiden yhteystiedot ylös sen varalta, että niitä tarvitaan. 

 

  • Huomioithan, että toimisto laittaa tunnit Velloon jo muutama viikko etukäteen, eikä enää muokkaa niitä sen jälkeen. Jos joku tunti on peruttu, sitä ei poisteta Vellon kalenterista. Se, että pystyt tekemään ilmoittautumisen tietylle tunnille ei siis ole tae siitä, että tunti varmasti pidetään. 

 

  • Ilmoittautumisen voi tehdä aina (vähintään) kuluvan ja seuraavan viikon tunneille.

 

  • Voit poistaa tekemäsi ilmoittautumisen ennen tunnin alkua, jos et ennakkosuunnitelmistasi poiketen kyseiselle tunnille menekään: Pääset perumaan osallistumisen sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin kautta. Viestin alareunassa lukee "Tarvittaessa voit palata varaukseesi alla olevan linkin kautta" ja sitten alla on iso sininen laatikko, jossa lukee "Palaa varaukseeni". Kun sitä painaa, aukeaa Vellon sivu, jonka oikeassa alareunassa on "Valinnat". Kun sitä vielä painaa, nousee esiin teksti, jossa lukee punaisella "Peruuta varaus". 

 

  • Jos ilmoittaudut vahingossa samalle tunnille kahdesti, se ei ole ongelma niin kauan kuin ilmoittautujamääriä ei ole tarpeen rajoittaa, eli et toisella ilmoittautumisella vie niin sanotusti kenenkään paikkaa! 

 

  • Jos et muista, oletko ilmoittautunut tietylle tunnille, voit tarkistaa asian helpoiten sähköpostistasi, jonne saat ilmoittautumisen yhteydessä viestin siitä. 

 

Tunneille voi siis osallistua ilman Vellon kautta tehtyä ilmoittautumista, mutta toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittautumisen tekee! 

 

Otan mielelläni vastaan kommentteja järjestelmän toimivuudesta tai tietoa, jos huomaatte siellä jotain virheitä tunneissa. 

 

 

Jumppaterveisin,


Janika Aittokoski
Harrastekoordinaattori
Tapiolan Voimistelijat ry
j.aittokoski.tapvo@gmail.com
050 372 6540