Intra|Hallitus

Vello - tuntikohtainen ilmoittautuminen

 Vellon käyttö

Ulkojumppiin osallistuakseen on tehtävä ilmoittautuminen Vellossa. Kullekin ulkotunnille mahtuu enintään 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos et pääsekään osallistumaan tunnille, peruthan osallistumisesi, jotta joku toinen voi mahdollisesti tulla tilallesi. 

Valitse kalenterista tunti, jolle aiot osallistua ja täytä tietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero). Jatkossa järjestelmä esitäyttää tietosi, jos haluat, niin ei tarvitse joka kerta näpytellä kaikkia tietoja.

Tietoja käytetään osallistujien tiedottamiseen esimerkiksi tunnin äkillisestä peruutuksesta sekä mahdollisessa korona-altistustapauksessa kaupungin jäljittäjille luovutettavaksi. 

Jos et muista, oletko ilmoittautunut tietylle tunnille, voit tarkistaa asian helpoiten sähköpostistasi, jonne saat ilmoittautumisen yhteydessä viestin siitä. 

Pääset perumaan osallistumisen sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin kautta. Viestin alareunassa lukee "Tarvittaessa voit palata varaukseesi alla olevan linkin kautta" ja sitten alla on iso sininen laatikko, jossa lukee "Palaa varaukseeni". Kun sitä painaa, aukeaa Vellon sivu, jonka oikeassa alareunassa on "Valinnat". Kun sitä vielä painaa, nousee esiin teksti, jossa lukee punaisella "Peruuta varaus". 

 

Jos kohtaat ongelmia Vellon käytössä, ole yhteydessä harrastekoordinaattori Janikaan mieluiten Whatsappviestillä (050 372 6540) tai sähköpostilla (j.aittokoski.tapvo@gmail.com).