Intra|Hallitus

Hinnat

 EPIDEMIA-/PANDEMIATILANNE

Jos kausi joudutaan keskeyttämään epidemia-/pandemiatilanteen vuoksi, palautamme maksut pitämättä jääneistä tunneista vähennettynä 10 € toimistokululla. Jäsenmaksun osuutta ei palauteta. Tämä käytäntö koskee kaikkia harrastetunteja: aikuiset, lapset, perheliikunta. Alle viiden euron palautuksia ei makseta. 

Kysy lisää, jos jokin jäi mietityttämään!

Harrastekoordinaattori Janika Aittokoski
j.aittokoski.tapvo@gmail.com
050 372 6540 (parhaiten tavoittaa arkisin klo 10-14)

 

JÄSENMAKSU

Jäsenmaksut vuodelle 2020

Aikuiset      20€
Lapset ja nuoret                   10€

 Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana. 

KAUSIMAKSU

Syyskausi 17.8.-13.12.2020. Katso koulukohtaiset poikkeukset lukkarista.

Perutut tunnit laitamme näkyviin tänne heti kun ne ovat tiedossa. Kouluilla on oikeus ottaa kahden viikon varoitusajalla liikuntasaleja omaan käyttöönsä mm. vanhempainiltoja varten, eikä kaikkinä pyhinä tai niiden lähistöllä ole tunteja.

Kausimaksu maksetaan lukukausittain. Kausimaksun lisäksi maksetaan kerran kalenterivuoden aikana jäsenmaksu. Tämä koskee myös 15 x ja 10 x lippuja. 

10 x ja 15 x lipukkeet lähetetään kotiin postitse. Seniorijumppa on maksuton 65 vuotta täyttäneille!

 

Rajaton125€Sisältää kaikki kauden aikuisten ryhmäliikuntatunnit tähdellä merkittyjä lukuun ottamatta. Jumppaa vaikka joka päivä!
Rajaton + pilates155€Sisältää kaikki kauden aikuisten ryhmäliikuntatunnit sekä valitsemasi pilatesryhmän.
Pilates  130€Oikeuttaa käymään yhdessä valitsemassasi pilatesryhmässä.

15 x liput

 

10 x liput

 

5 x liput

 

95€

  

75€

 

45€ 

Liput ovat henkilökohtaisia ja voimassa kevätkauden 2020.
Käyttämättömiä tai hävinneitä lippuja ei korvata eikä niiden voimassaoloa jatketa!

Kertaliput eivät käy tuntiohjelmaan tähdellä merkattuihin ryhmiin (pilates ja tanvo kilpa).

15/10/5 x liput käyvät kaikilla aikuisten ryhmäliikuntatunneilla tähdellä merkittyjä lukuun ottamatta. Anna jokaisen tunnin alussa yksi lippu ohjaajalle.

Jos käyt jumppaamassa noin kerran viikossa, kannattaa ostaa 15 x liput. 10 kerran liput ovat hyvä vaihtoehto, jos et pääse ihan joka viikko osallistumaan tai jos aloitat jumppaamisen kesken kauden. Jos taas käyt tunneilla useammin kuin kerran viikossa, tulee rajaton kausimaksu edullisimmaksi.

Liput toimitetaan postitse jäsenpalveluohjelmassa olevaan osoitteeseesi.

Aamujumppa

 

 

 

 

 
 

60 € 

 

 

 

 

 

Aamujumppa kerran viikossa 60 € / syyskausi.

10 x sekä 15 x lipuilla on mahdollista maksaa myös aamujumppaa. Se sisältyy luonnollisesti myös rajattomaan jumppaoikeuteen.

Ilmoittaudu aamujumpparyhmään Hoikassa vain siinä tapauksessa, että käyt vain aamujumpassa/-jumpissa ja mahdollisesti myös seniorijumpassa, mutta et siis laisinkaan iltatunneilla.

Seniorijumppa0 € Seniorijumppa on maksuton jumppa 64 vuotta täyttäneille. Jäsenmaksu 20 € tulee maksettavaksi kerran per kalenterivuosi, mutta itse jumpasta ei siis tule lisämaksua. Ilmoittaudu silti Hoikassa seniorijumppa-ryhmään, jos käyt näillä tunneilla!

TanVo 

GymForLife (torstai 1 h)

Tanvo kilpa
(ma/to 2-3 h)


145€


180€

Tanssillisen voimistelun valmennus-/kilparyhmät.

Jos olet kiinnostunut paikasta tanssillisen voimistelun valmennus-/kilparyhmässä, ota yhteyttä toimistoon / flow-tunnilla ohjaaja-Virveen. 

Hinnat sisältävat myös rajattoman jumppamaksun mukaisen osallistumisoikeuden kaikille muille tunneille paitsi pilatekseen. 

  

Maksutavat

Ilmoittautumisesta muodostuu lasku, jonka voit tulostaa ilmoittautuessasi. Lasku tulee myös sähköpostiisi. Maksutapoja ovat tilisiirto sekä liikunta-, kulttuuri-, virike- tai tykysetelit, tyky-online, Ticket mind & body, Smartum-saldo, E-passi ja Eazybreak. Lisätietoja näillä maksamisella vasemmmalla valikossa.

Jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla eduilla. Sen voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun tiedoilla vaihtamalla vain summan jäsenmaksua vastaavaksi. Samoin laskun jäljelle jäävän osuuden eduilla maksamisen jälkeen voi maksaa samalla tavalla. Muistathan molemmissa tapauksissa käyttää laskussa olevaa viitenumeroa!

Käyttämättä jääneistä 10 x tai 15 x lipuista ei palauteta rahaa, eikä niiden voimassaoloa jatketa! Jos joudut esimerkiksi pitkälle sairauslomalle tai muutat pois alueelta, ota yhteys toimistoon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa!

Maksumuistutusmaksu 5 €/lasku. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ota ajoissa yhteyttä seuran toimistoon!

 

 

 

Tapiolan Voimistelijat ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten voimme tarjota tuottamiamme palveluita jäsenillemme. Jokaisen toiminnassamme mukana olevan tulee siis olla seuran jäsen.

Jäsenmaksuilla ja kausimaksuilla katamme muun muassa:
- ohjaajien palkkoja
- koulutuksia
- salivuokria
- välinehankintoja
- hallinnollisia kuluja