Intra|Hallitus

Hinnat


Syyskausi 23.8.-12.12.2021

 

Aikuisen jäsenmaksu 20 €/kalenterivuosi

Jumppamaksut:

180 €LouhenNaiset + rajaton jumppaoikeus
155 €Pilates kerran viikossa + rajaton jumppaoikeus
130 €Pelkkä pilates kerran viikossa
125 €Rajaton jumppaoikeus (pois lukien pilates ja LouhenNaiset)
75 €10 x kertaliput (käytettävissä muilla tunneilla pl. pilates ja LouhenNaiset)
50 €5 x kertaliput (käytettävissä muilla tunneilla pl. pilates ja LouhenNaiset)
60 €Pelkkä aamujumppa kerran viikossa
0 €Pelkkä seniorijumppa vähintään 64-vuotiaille 

 

Mitä jos tunteja jää pitämättä?

Jos syyskauden aikana toiminta joudutaan keskeyttämään yli neljäksi viikoksi, on yli 100 € jumppamaksusta ja aamujumpasta mahdollista saada hyvitys pitämättömien viikkojen osalta. Kertalipuista hyvitetään vastaavassa tilanteessa enintään yksi lippu per pitämätön viikko. 

 

Maksutavat

Ilmoittautumisesta muodostuu lasku, jonka voit tulostaa ilmoittautuessasi. Lasku tulee myös sähköpostiisi. Maksutapoja ovat tilisiirto sekä liikunta-, kulttuuri-, virike- tai tykysetelit, tyky-online, Ticket mind & body, Smartum-saldo, E-passi ja Eazybreak. Lisätietoja näillä maksamisella vasemmmalla valikossa.

Jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla eduilla. Sen voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun tiedoilla vaihtamalla vain summan jäsenmaksua vastaavaksi. Samoin laskun jäljelle jäävän osuuden eduilla maksamisen jälkeen voi maksaa samalla tavalla. Muistathan molemmissa tapauksissa käyttää laskussa olevaa viitenumeroa!

Käyttämättä jääneistä kertalipuista ei palauteta rahaa, eikä niiden voimassaoloa jatketa! Jos joudut esimerkiksi pitkälle sairauslomalle tai muutat pois alueelta, ota yhteys toimistoon mahdollisimman mahdollisimman pian!

Maksumuistutusmaksu 5 €/lasku. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ota ajoissa yhteyttä seuran toimistoon!

 

 

 

Tapiolan Voimistelijat ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten voimme tarjota tuottamiamme palveluita jäsenillemme. Jokaisen toiminnassamme mukana olevan tulee siis olla seuran jäsen.

Jäsenmaksuilla ja kausimaksuilla katamme muun muassa:
- ohjaajien palkkoja
- koulutuksia
- salivuokria
- välinehankintoja
- hallinnollisia kuluja