Intra|Hallitus

Satumetsän asema Hyvinkäällä 6.4.2013

8.4.2013

 

Hyvinkäällä pidettävälle asematapahtumalle osallistuivat seuramme joukkueet Halla, Kaste ja Usva, sekä Voimistelu 8-10v-ryhmä. Päivä alkoi varhain lauantai aamuna Tapiolan urheiluhallin edestä. Joukkueille oli tilattu ensimmäistä kertaa kimppabussi, joka kuljettaisi tytöt Hyvinkäälle.

 

Usva aloitti päivän seuramme osalta esiintymällä vuorolla 5. Ohjelma meni hienosti, varsinkin kun ottaa huomioon muutaman voimistelijan puuttumisen takia tehdyt muutokset. Lisäksi uusia käsiliikkeitä oli lisätty hiljattain. Aamun harjoitus oli vähän laiskanpuoleinen. Itse suoritus sujui kuitenkin mallikkaasti. Kuviot näkyivät selkeästi ja itse liikkeiden suorittaminen oli jo osin parempaa kuin aikaisemmin.

 

Halla esiintyi vuorolla 8. Suoritus meni paljon paremmin kuin edellisellä asematapahtumalla Vantaalla. Suoritus oli yhdenaikainen ja ohjelmaan tehdyt muutokset sujuivat paremmin kuin kisakatselmuksessa. Tytöille jäi päivästä hyvä fiilis, vaikkakin yhden tytön polvi jouduttiin laastaroimaan pihalla kaatumisen takia. Valmentajat kertovat, että jalkatekniikka vaatii vielä huomiota ja sitä tullaan nyt hiomaan viimeistä asemaa varten.

 

Kasteella päivä sujui hyvin. Tytöt esiintyivät vuorolla 22.  Harjoituksissa tyttöjen jännitys näkyi ohjelman nopeana suorittamisena ja eriaikaisuutena. Ongelmaa ehdittiin kuitenkin hioa ennen varsinaista suoritusta. Ohjelma sujui paljon paremmin kuin aikaisemmissa kevään esiintymisissä. Esiintyminen oli varmempaa ja rauhallisempaa. Kuviot eivät kuitenkaan olleet aivan sen näköiset miltä valmentaja olisi halunnut niiden näyttävän ja niitä tullaan vielä hiomaan.

 

Voimistelu 8-10vuotiaiden esitys oli vuorolla 28 ja se yllätti valmentajan positiivisesti. Suorituksesta puuttui suurimmat ongelmat mitä harjoituksissa pyrittykkin kitkemään pois. Esiintyminen asematapahtuma oli kaikille tytöille ensimmäinen kerta ja tyttöjä jännitti ihan varmasto. Ohjelma oli kuitenkin reipas ja iloinen.