Intra|Hallitus

Aavalle ja Pinjalle pronssia

11.4.2011

Pronssia Aavalle ja Pinjalle

 

Aluemestaruuskilpailut Hyvinkäällä 9.4. – Kilpasarjat

Lauantaina kilpailtiin kilpasarjojen aluemestaruuksista Hyvinkäällä. Tapiolan Voimistelijoista kisoihin osallistui 6 joukkuetta, 10–12-vuotiaiden sarjaan Pisarat ja Saraste, 12–14-vuotiaiden sarjaan Aurinkoiset ja Säihkettäret, 14—16-vuotiaiden sarjaan Aava sekä yli 16-vuotiaiden sarjaan Pinja. Aava ja Pinja palkittiin suorituksistaan upeasti pronssi-mitalein.

Saraste oli seuramme joukkueista ensimmäisenä estradilla. Joukkue osallistui kilpailuihin 2 tytön vajeella ja matolla nähtiinkin 12 reipasta voimistelijaa. Ohjelman alku sujui vahvasti ja varmasti, mutta loppua kohden mukaan sattui muutamia suurempiakin virheitä. Tuloksena kuitenkin upeasti kategoria C, sijat 4-13/22.

Aava avasi kisakautensa TUL:n kisoissa vahvalla suorituksella ja lähtikin aluekisoihin kovin tavoittein mitalia hakemaan. Joukkue teki ilmeikkään suorituksen, joka palkittiin huippupistein 20,26 (4,46 6,20 9,60), sijoitus upeasti 3/12. Upea suoritus juuri 14–16-vuotiaiden sarjaan nousseelta joukkueelta.

Pisarat olivat joutuneet muuttamaan kuviot yhdeksälle edellisellä viikolla, mutta se ei suorituksessa näkynyt. Tytöt voimistelivat varmasti ja kuviot syntyivät helpon näköisesti. Vahva kokonaisuus palkittiin tällä kertaa kategorialla C, sijat 4-13/22.

Aurinkoiset pääsi estradille tauon jälkeen. Myös Aurinkoiset olivat joutuneet muuttamaan kuvioita edellisellä viikolla, mutta tämä ei menoa haitannut. Joukkue onnistui suorituksessaan hyvin, joskin virheitäkin suoritukseen mahtui. Joukkue kuitenkin nousi upeasti kategoriaan C, sijoille 10-15/22.

Säihkettäret olivat vuorossa seuraavana. Joukkue oli panostanut liikkeiden suuruuteen edelliset viikot ja tytöt suorittivatkin ohjelman vahvasti. Mukaan mahtui pieniä eriaikaisuuksia ja virheitä, mutta kokonaisuus oli jo vahva. Joukkue sai tulokseksi kategoria B, sijat 6-9/22.

Pinja sai kunnian päättää lauantain kilpailut. Joukkueen tytöt olivat huhkineet päivän omien valmennettaviensa kanssa ja valmentaja Katri Aavan kanssa. Lopulta oli aikaa keskittyä omaan suoritukseen nuorempien tyttöjen kannustaessa katsomossa. Kokonaisuutena ohjelma sujui hienosti, mukaan mahtui kuitenkin kaksi suurempaa tasapainovirhettä. Tiukassa kilpailussa nämä olivat liikaa ja Pinja sijoittui pisteillä 21,85 (4,80 6,70 10,35) sijalle 3/5.