Intra|Hallitus

Pilke ja Tuike Vivin voimistelun Tähtiasemalla

3.4.2011

Tuike
Tuike

 

Vivin voimistelun tähtiasema järjestettiin Energia Areenalla Vantaalla. Tapiolan Voimistelijoista mukana olivat Tuike ja Pilke. Oli hienoa päästä esiintymään viihtyisään ja tilavaan halliin. Tunnelma oli kansainvälinen sillä asematapahtuman jälkeen Energia Areenalla alkoi IFAGG:n tämän kauden ensimmäinen World cup-kisa ja lisäksi Challenge Cup 14-16  v. sekä 12-14-vuotiaiden kansainvälinen kilpailu. Osa tytöistä jäikin oman esiintymisen jälkeen ihailemaan vähän vanhempia, taitavia ja notkeita tyttöjä. Tuikkeen tytöt ja valmentaja ihailivat jo pukkarissa, kun Bulgarian tytöt nostivat kepeästi notkeita jalkojaan.
 

Pilkkeestä puuttui 4 tyttöä joten kuviomuutoksia piti tehdä ennen kisaa todella tiukalla aikataululla. Suoritus meni kuitenkin hienosti ja parannusta tuli viime viikon Etelä-Suomen asematapahtumaan verrattuna. Hymyäkin pilkahteli jo enemmän.
 

Tuike voimisteli ohjelmansa hienosti ja selvästi kokeneemmalla asenteella kuin viimeviikkoisessa Etelä-Suomen asematapahtumassa. Etenkin sivutasapaino meni hienosti.
 

Tämä oli Tuikkeen ja Pilkkeen viimeinen asematapahtuma tällä kaudella, eteenpäin on selvästi menty ja tästä on hyvä jatkaa kausi loppuun ja ensi kaudelle.