Intra|Hallitus

Espoo Cup avasi kilpailukauden usealla joukkueella

28.3.2011

Pisarat
Saraste
Tuulettaret
Lumettaret
Aurinkoiset
Säihkettäret

Lähes kaikki seuramme tyttösarjojen joukkueet avasivat kevään kisakautensa sunnuntaina
27.3. Espoo Cupissa Tapiolan urheiluhallilla. Montaa joukkuetta olivat harmitavat sairastapaukset haitanneet ja niinpä ensimmäisiin kisoihin ei päästy parhaimmalla valmistautumisella. Siitä huolimatta matolla nähtiin monta pirteää joukkuetta uusissa ikäsarjoissa ja keväinen tunnelma välittyi varmasti voimistelijoilta katsomoon.

Pisarat 10-12 v. kilpasarja
Pisarat aloittivat päivän urakan hyvällä suorituksella. Musiikin kanssa oli alussa pieni kömmähdys, kun musiikki alkoi ennen kuin tytöt ehtivät kunnolla asettautua alkuasentoon, mutta varmoina voimistelijoina Pisarat nappasivat heti musiikista rytmin kiinni ja tekivät ohjelmansa hienosti loppuun asti. Kisojen ensikertalaisten kategoriatulokseksi kuulutettiin B ja  sekä tytöt, että valmentajat Henna ja Heidi olivat oikein iloisia päivän saldosta.

Saraste 10-12 v. kilpasarja
Saraste aloitteli alkulämppänsä kunhan oli kannustanut Pisarat ensin hyvään suoritukseen. Sarasteen oma suoritus sujui paljon varmemmin kuin viikolla aikaisemmin treeneissä, mihin Pihla- ja Sara-valkut olivat oikein tyytyväisiä. Myös tyttöjen hymyt säilyivät kasvoilla läpi ohjelman. Muukaan mahtui kuitenkin vielä muutamia eriaikaisuuksia ja
kuviovirheitä, olihan aamun kisaharkka ollut ensimmäinen suoritus johon saatiin
mukaan koko joukkue. Saraste sijoittui hienosti kategoriaan D ja jatkaa ohjelman harjoittelua kohti aluekisoja.

Aurinkoiset 12-14 v. kilpasarja
Aurinkoiset olivat viettäneet osan päivästä treenaillen Mankkaalla ja saapuivat kisapaikalle vasta juuri ennen omaa suoritusvuoroaan. Balkan-tyylinen ohjelma sujui hienosti, vaikkakin epävarmuutta johtuen viimeviikkoisista kuvionmuutoksista oli myös havaittavissa. Aurinkoisten ensiesiintyminen kovatasoisessa 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa arvioitiin kategoriaan E. Aurinkoiset valmentaja Tiina ja Laura kommentoivat, että tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, niin ikään kohti Hyvinkään aluekisoja.

Säihkettäret 12-14 v. kilpasarja
Säihkettärien kisavalmistautuminen ei ollut sujunut ongelmitta, ja tällä kertaa kisoja joutui seuraamaan sairaspenkiltä jopa kolme Säihky-tyttöä. Uusi ja herkkä ohjelma kuitenkin sujui hyvin ja kuviot muodostuivat niin kuin oli aiemmin viikolla ne muutettu eli suuremmilta
virheiltä vältyttiin. 12-14-vuotiaiden sarjan tuomaristo arvioi Sähkettäret kategoriaan D.

Tuulettaret 10-12 v. mestaruussarja
Tuulettaret pääsivät esittämään veikeän ohjelmansa ensimmäisissä oikeissa kisoissaan 10-12-vuotiaiden mestaruussarjassa. Tytöt pääsivät hyvin kisatunnelmaan ja keskittyivät suoritukseensa onnistuneesti, matolla nähtiin yksi Tuulettarien kauden parhaista suorituksista. Kovatasoisessa sarjassa joukkue sijoittui kategoriaan 4 ja kaiken kaikkiaan oltiin tyytyväisiä kisadebyyttiin.

Lumettaret 10-12 v. mestaruussarja
Lumettaret saivat kunnian edustaa seuraamme pitkän kisapäivän loppupuolella ja jaksoivat pirteästi tehdä iloisen suorituksen, jota ekoista kisoista lähdettiinkin hakemaan, kommentoi Lumettarien valmentaja
Marika. Ohjelman alku sujui jo varmasti mutta loppua kohden pienet
tasapainovirheet haittasivat keskittymistä. Lumettaret sijoittui myös kategoriaan 4. Joukkue jatkaa treenailua niin, että loputkin virheet saadaan karsittua ja varmuus säilyisi ihan loppuun asti.

Kaikki Tapiolan Voimistelijoiden joukkueet suoriutuivat
hienosti ensimmäistä kisoista uusissa sarjoissa ja saleilla jatketaan ahkerasti
harjoittelua kohti seuraavia koitoksia!