Intra|Hallitus

Hopeaa Tähdettärille

5.12.2010

Taiga hienosti kategoriaan 2

Pakilan Voimistelijat järjesti joukkuevoimistelun välinemestaruuskilpailut 4.-5.12.2010 Helsingissä. Lauantaina kilpailuareenalla nähtiin seurastamme kaksi joukkuetta. Taiga 10-12 vuotiaiden sarjassa ja Tähdettäret  12-14 -vuotiaiden sarjassa.

Tähdettärien suoritus nähtiin jo kilpailuiden alkupäässä, suoritus oli onnistunut ja varma, tuloksena kategoria 1 ja lisäksi joukkue sai bonukset ryhdistä ja ideasta. Näin Tähdettäret varmistivat loistavat lähtökohdat sunnuntain loppukilpailuun.

Taigan suoritusvuoro oli kilpailuiden lopussa, ryhdikkääseen suoritukseen mahtui muutamia harmillisia pudotuksia ja yksi rajan ylitys. Erinomaiset voimistelutaidot eivät kuitenkaan jääneet tuomareilta huomaamatta ja joukkue sijoitettiin kategoriaan 2 (sij. 6.-11./38.).

Sunnuntaina Tähdettärien puolesta saatiin jännittää kisan loppuun saakka,sillä onnetar oli arponut joukkueelle sarjan viimeisen suoritusvuoron.

Joukkue kuitenkin ylsi upeaan suoritukseen ja palkittiin hyvin pistein, bonusta tuli ryhdistä ja ohjelman tuomasta elämyksestä sekä ryhdistä. Tähdettäret saivat kaulaansa hopeamitallit, Turun Jyryn Dominot Flexin viedessä voiton ja Olarin Voimistelijoiden Magneettien sijoittuessa pronssille.

Lauantain tulokset täällä ja sunnuntain tulokset täällä

Kannattaa käydä lukemassa myös uutiset joukkueiden omilta sivuilta
Tähdettäret
Taiga