Intra|Hallitus

Glorialle upeasti SM-pronssia!

10.11.2020

Team Hohde hienosti 5. sijalla kovatasoisessa sarjassa!

Upea yhteistyöjoukkueemme Gloria todisti viikonloppuna yhteistyön voiman nappaamalla naisten sarjassa SM-pronssia kovatasoisessa kilpailussa!

"Viimeiset viikot ollaan korostettu ilmaisua ja vartaloiden dynamiikkaa. Nämä näkyivät hienosti eilen molemmissa suorituksissa" summaa päävalmentaja Riikka Penttilä.

"Tavoitteenamme oli SM-mitali sekä näyttää matolla vahva voimistelun ilo. Kisapäivä oli erittäin onnistunut ja pääsimme tavoitteeseemme. Koronavaikeuksista huolimatta oli hienoa nähdä kaikki Suomen naisten joukkueet kisaamassa. Uuteen kauteen lähdetään hyvällä fiiliksellä." kommentoi joukkueen kapteeni Noëlle Reijnen.

Team Hohde päätti kilpailukauden tiukassa SM-kisassa sijoittuen upeasti sijalle 5 yhteispistein 35.500! "Alkukisassa ei päästy näyttämään parasta suoritusta, mutta finaalissa fiilis oli vapautuneempi" kertoo joukkueen vastuuvalmentaja.

"Hohteella tänään hyvä kauden päätös SM-kisoissa! Pisteet 15.55 eivät riittäneet finaalipaikkaan, mutta olimme tyytyväisiä suoritukseen!" kertoo joukkueen valmentaja Nelli.