Intra|Hallitus

Onnistunut kisaviikonloppu eri puolilla Suomea

11.11.2019

Viima M
Taiga M
Taiga J
Hohde KH
Usva
Tuike
Hohde
Kaste
Viima KH
Lauantaina 9.11. kilpailtiin kolmessa eri kaupungissa. Turussa TNV cupiin osallistui Taiga J ja M 8-10v sarjaan, Viima M 10-12v sarjaan, Hohde KH 12-14v harrastesarjaan, Usva 14-16v kilpasarjaan sekä Tuike yli 16v harrastesarjaan. Upea kisapäivä huipentui kunniamainintaan sekä neljään mitaliin!
 
Kerava Cupissa Hohde kilpaili 12-14v SM sarjassa vanneohjelmallaan sijoittuen viidenneksi.
 
Attitude staralla Vantaalla taitojaan pääsivät näyttämään Viima KH sekä Taiga KH.
 
Sunnuntaina 10.11 kilpailukauttaan jatkoi Kaste 14-16v harrastesarjassa VaVo cupissa Valkeakoskella.
 
TNV Cup
”Taiga M:llä tänään onnistunut kisapäivä! Suoritus oli ilmaisullinen ja tarkka. Joukkue palkittiin kunniamaininnalla ja sijalla 2-3/20 Koko tiimi on todella tyytyväinen!” kommentoi joukkueen valmentaja Annika.
 
”Hohde KH:n suoritus sisälsi tänään eriaikaisuuksia ja sähellystä. Ryhti ja ilme säilyi kuitenkin jo paremmin läpi ohjelman, siispä suoritus palkittiin kategorialla kolme ja hopeisin mitalein!” kertoo valmentaja Noora.
 
”Taiga J teki tänään ilmaisullisen suorituksen pitkän kisapäivän päätteeksi! Päivästä saatiin hyvää kisakokemusta, ja lähdetään hyvillä mielin kauden viimeisiin esiintymisiin.” summaa valmentajat.
 
”Viima M:llä loistava onnistuminen tänään Turussa! Suoritus oli täsmällinen ja itsevarma, joka palkittiin kategorialla 1 ja upeilla pisteillä 17.033 sekä hopeisilla mitaleilla!” Iloitsee joukkueen valmentaja Iida.
 
”Tänään Usvalle pronssia TNV Cupista! Suoritus ei ollut paras mahdollinen ja sisälsi muutamia isoja virheitä. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti kauden pääkisoja” tiivistää valmentaja Linnea.
 
”Tuikkeella oli tänään kiireinen festariaikataulu. Suorituksessa oli upea kannustus, joka siivitti tytöt ilmaisulliseen kokonaiseen. Jälleen kuitenkin nauhoihin tuli pari solmua ja muutama tasapaino kaatui. Virheet näkyivät matalina suorituspisteinä, mutta upeat tekniset siivittivät joukkueen kuitenkin jälleen hopeasijalle! Tästä jatketaan tyytyväisinä kohti Vantaan festareita.” kommentoi valmentajat.
 
Kerava:
”Hohteella tänään ilmaisullinen ja täsmällinen suoritus Kerava cupissa! Joukkue onnistui parantamaan pisteitään viime kisasta.” Kertoo Nelli-valkku.
 
Attitude:
”Viima KHlla tänään onnistunut ja siisti suoritus Attitude staralla” kommentoi valmentajat.
 
”Taiga kh oli tänään vajaamiehityksellä mukana Attitude Starassa. Joukkue onnistui parantamaan suoritustaan viime starasta ja hymyt näkyivät kauas yleisöön asti.” kertoo Tiina.
 
VaVo 10.10:
”Kaste paransi suoritustaan viime viikon PNV cupista ja isot virheet saatiin karsittua pois. Pisteet 11.600 jäivät tässä kisassa kuitenkin suureksi pettymykseksi.” kommentoi valmentajat.
 
Tulokset:
 
9.11. TNV Cup
Taiga M kategoria 2. sijat 2.-3./20
Taiga J kategoria 5. sijat 10.-11./20
Viima M kategoria 1 pistein 17.033, sija 2./11.
Hohde KH kategoria 3, sija 2./4.
Usva 15.217, sija 3./4.
Tuike 15.750, sija 2./5.
 
9.11. Attitude stara 
Taiga KH, kirjallinen arvio
Viima KH, kirjallinen arvio
 
9.11. Kerava Cup 
Hohde 14.700 sija 5./7.
 
10.11. Vavo Cup 

Kaste 11.600 sija 6./6.