Intra|Hallitus

Jumppamaraton la 17.11 Tapiolan koululla

11.10.2018

Maksuton ryhmäliikuntatapahtuma klo 12-15

Tervetuloa marraskuun maksuttomaan Jumppamaratoniin! Tapahtuma on kaikille avoin, ota siis ystäväsikin mukaan. Osallistua voit yhdelle, kahdelle tai vaikka kaikille kolmelle tunnille!

 

Ohjelma:

12.00-13.00KehonhuoltoRani Saarinen
13.00-14.00BodyVirve Jokinen
14.00-15.00PowerGymJohannes Saarinen

 

Kehonhuolto
Rauhallisella tunnilla hemmotellaan ja huolletaan kehoa. Harjoituksissa keskitytään lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen parantamaan ryhtiä, liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä rauhoittamaan mieltä. Tehostaa treenistä ja arkielämän stressistä palautumista.

Body
Body on kattava tunti, jossa noin puolet tunnista tehdään liikkuvaa aerobista osaa, nostetaan sykettä ja saadaan hikeä päälle. Askeleet ovat helppoja ja tehokkaita ja saat ohjaajalta vaihtoehtoisia liikkeitä oman kuntosi ja kehosi mukaan. Toinen puoli tunnista keskitytään isoihin lihasryhmiin harjoittamalla kattavasti lihaskuntoa. Tällä tunnilla treenaat koko kropan kerralla! Loppuun tehdään palauttavat venyttelyt.

PowerGym
PowerGym on Voimisteluliiton kehittämä uusi ryhmäliikuntatunti, joka kehittää monipuolisesti kuntoa ja haastaa osallistujat opettelemaan uusia taitoa. PowerGym-tunti toteutetaan kuntopiirinä ja tunnilla harjoitetaan voimaa, nopeutta, ketteryyttä, kestävyyttä ja taitoja. Tunti koostuu alkulämmittelystä, liikkeiden opettelusta, työosiosta ja loppuverryttelystä. Jokainen osalllistuja tekee liikkeitä omaan tahtiinsa ja omalla tasollaan - haastavia liikevarioita kovalla intensiteetillä, helpompia versioita leppoisampaan tahtiin tai mitä tahansa näiden väliltä.

 

Lisätietoja tapahtumasta täällä.