Intra|Hallitus

Mestaruuspronssia Team Hohteelle!

12.6.2018

TapVon molemmat joukkueet yhdeksän parhaan joukossa 10-12 vuotiaiden mestaruuskilpailuissa.

Joukkuevoimistelun kilpailukausi huipentui Suomi Gymnaestradan yhteydessä järjestettäviin Voimistelupäiviin, jossa kilpailtiin 10-12 vuotiaiden mestaruudesta. Tapiolan Voimistelijoista kisaan osallistui kaksi joukkuetta, Hohde ja Team Hohde. Kilpailu käytiin lauantaina 9.6. Kupittaan urheiluhallilla ja sarjassa oli mukana huimat 70 joukkuetta.

TapVosta ensimmäisenä vuorossa oli Hohde, joka suoritti heti kilpailun alussa numerolla 13. Joukkueen energinen ja hyvä suoritus arvioitiin kategoriaan 1 pistein 16.950, jotka oikeuttivat Hohteelle sijan 9/70. Joukkue on tyytyväinen kisaan ja erityisesti kevätkauden hienoon kehitykseen. ”Olen ylpeä joukkueesta. Kovalla työllä Hohde saavutti tammikuussa asettamansa tavoitteet kevätkaudelle” kommentoi joukkueen valmentaja Heidi Sonninen. 

Team Hohde lähti kisapäivään varmoilla ja hyvillä fiiliksillä. Kisalämppä lupaili hyvää, mutta juuri ennen suoritusta tunnelmasta pystyi aistimaan pientä jännitystä. Kisasuoritus oli varmisteleva ja sisälsi muutamia selkeitä virheitä. Tulokseksi joukkue sai silti kategorian 1 ja pisteet 18,000 jotka olivat suoritukseen nähden hyvät. Kovatasoisessa kisassa Team Hohde saavutti upeasti sijan 3, niukalla 0,1 piste-erolla Ovon Ionit 06 joukkueeseen. ”Suoritukseen jäi parantamisen varaa, mutta olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen ja sijoitukseen kilpailusuoritukseen nähden. Meillä oli kiva kisapäivä ja tämä oli hyvä kokemus tulevaisuutta varten” kommentoi päävalmentaja Katri Kukkola.

Palkintojenjako järjestettiin poikkeuksellisesti vasta illalla Gymnaestradan tapahtumatorilla yhdessä muiden Voimistelupäivien kilpalajien kanssa. Molemmat TapVon joukkueet saivat kunnian osallistua palkintojenjakoon. Team Hohde palkittiin mestaruuspronssilla ja Hohde puolestaan taiteellisen tuomarin kunniamaininnalla. Mestaruuskullan vei tänä vuonna Olarin Voimistelijoiden Team Ionit pistein 18,600 ja mestaruushopean saman seuran Ionit 06 pistein 18,100. Näin ollen Espoo otti kolmoisvoiton 10-12-vuotiaiden ikäluokassa, upeaa! Suuret onnittelut Ovon joukkueille kaksoisvoitosta.