Intra|Hallitus

Tapiolan Voimistelijat on mukana voimistelun suurtapahtumassa 7. – 10.6.2018

31.5.2018

Salaperäinen labyrintti Gaalanäytöksessä

Voimistelun Suomi Gymnaestrada on kesän suurin voimistelutapahtuma, ja se kerää Turkuun 10 000 voimistelijaa esiintymään, kilpailemaan ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta. Suomi Gymnaestrada jatkaa voimistelun suurtapahtumien pitkää perinnettä modernilla tavalla. Tällä kertaa tapahtuman yhteyteen on järjestetty poikkeuksellisen paljon näkemistä, kokemista ja tekemistä ihan kaikille Turussa tapahtuma-aikana oleskeleville. Kupittaanpuistossa pääsee muun muassa kokeilemaan yli 20 eri liikuntalajia, testaamaan Powergym-kuntohaastetta, nauttimaan eturivin artistien esityksistä ja tietysti nauttimaan voimistelusta sen kaikissa muodoissa. 

Tapiolan Voimistelijoista lähtee Suomi Gymnaestradaan noin 70 voimistelijan iloinen joukko. Lisäksi mukaan lähtee huoltajia ja ohjaajia/valmentajia.

Tunne liike -kenttänäytöksen ohjelmista Salaperäiseen labyrinttiin osallistuu 33 seuran 8-12 vuotiasta tyttöä.
Janina Hämäläinen ja Helena Piippanen ovat opettaneet tyttöjä tasaisesti kevään aikana ja ohjelma esitettiinkin jo seuran Gaalanäytöksessä.

Elämän Voima on puolestaan aikuisten tanssillisen voimistelun ohjelma, jossa mukana seurastamme 31 naista. Elämän Voiman ohjaajana on seurassamme Virve Jokinen. Tällä kertaa Virveltä jää itse tapahtuma väliin, koska hänet on valittu samaan aikaan Unkarin Budapestiin  joukkuevoimistelun MM-kilpailuihin tuomariksi.

Aikuisten kunto-ohjelmaan Ilon Myrsky osallistuu kaksi henkilöä ja Arjen Ylistys halliohjelmaan viisi seuralaista. Arjen Ylistys ohjelma esitetään Rock, Rauha ja Rakkaus näytöksessä lauantaina 9.6.2018 Marli Areena –jäähallissa. Molemmat ohjelmat on seurassamme ohjannut Heidi Viitamäki. Heidi itse osallistuu Elämän Voima kenttänäytökseen eli kiirettä pitää Turussa.

Kenttä-ja hallinäytöksien lisäksi Turussa kilpaillaan Voimistelupäivillä mm. joukkuevoimistelun
10-12 -vuotiaiden mestaruuksista, seurastamme mukana kaksi upeaa joukkuetta Team Hohde ja Hohde.
Myös Tanssillisen Voimistelun Lumossa Gym For Life –sarjassa on mukana Virve Jokisen ohjaama LouhenNaiset esityksellään Paris.

Voimistelun Suomi Gymnaestradassa nähdään siis satoja voimisteluesistyksiä. Muutamaa näytöstä pääsee seuraamaan myös television välityksellä.

YLE TV2 esittää Mikään ei mun hulluuttani muuta -näytöksen perjantaina 8.6. klo 20.05
ja Rock, rauha ja rakkaus -näytöksen lauantaina 9.6. klo 19.30.
Koko tapahtuma huipentuu sunnuntaina 10.6. klo 13.30 alkavaan Tunne liike -nimiseen päätösjuhlaa, jossa samaan aikaan Veritas Stadionin nurmella voimistelee parhaimmillaan 4500 voimistelijaa yhtä aikaa. YLE TV2 esittää Tunne liike -näytöksen suorana lähetyksenä. 

 

lisätietoja tapahtumasta löytyy www.gymnaestrada.fi
tai Terhi Toivonen 040 734 7084