Intra|Hallitus

Lauantaina Espoo Cupissa Tapiolan Voimistelijoita edusti Hohde, Team Hohde, Kaste, Usva, Tuike ja Loiste.

20.11.2017

Team Hohde
Hohde
Kaste
Loiste

TUIKE
Tuike onnistui tekemään vahvan ja ilmaisullisen suorituksen, joka palkittiin ennätyspistein! Olimme suoritukseen todella tyytyväisiä, hassut unohdukset vielä ensi kisaan pois.

 
 
TEAM HOHDE
Team hohde näytti teknisiltä osiltaan tarkan suorituksen, mutta harmillisia isompia pallon karkauksia mahtui mukaan. Tuomaristo arvioi suorituksen kategoriaan 1 pistein 17,100 sisältäen 0,1 bonusta teknisestä ”taito-osat on suoritettu hyvin ja ne vastaavat erinomaisesti joukkueen ikä- ja taitotasoa”.
 
 
HOHDE
Hohde teki ehjän ja ilmaisullisen suorituksen ja sijoittui kategoriaan 2 ennätyspistein 16,284. Joukkue on erittäin tyytyväinen, kova treeni palkittiin.
 
 
KASTE
Kasteella muutettiin kuviot viime kisasta 12:lle. Suoritus oli hyvä ja harkkatasoinen ja kategoriaksi saatiin 6.
 
 
LOISTE
Loisteen suorituksessa näkyi jännitystä, joka johti virheisiin tasapainoissa. Yleisesti fiilis oli hyvä ja panostettiin ilmaisulliseen suoritukseen. Pisteet jäivät harmillisen alhaisiksi, 12.90, mutta onneksi on vielä aikaa hioa ohjelmaa ennen kauden viimeisiä kilpailuja!
 
 
USVA
Kokonaisuutena Usvan suoritus oli siisti ja ilmaisullinen! Kuitenkin muutama vannesähläys mahtui ohjelmaan.
Tuloksena kat. 3 ja koko kisan viides sija.
Nyt tulevalla viikolla, ennen 12-14 vuotiaiden väline mestaruuskisoja, treeneissä keskitytään ahkerasti puhtaaseen suoritustekniikkaan ja viimeisetkin silaukset hiotaan kuntoon!