Intra|Hallitus

Team Loiste aloittaa kilpailukautensa Miss Valentinessa

9.2.2016

Team Loiste avaa kansainvälisen kilpailukauden Tartossa!

Team Loiste lähtee edustamaan Suomea 11.-14.2.2016 Viron Tartossa järjestettäviin Miss Valentinen Kansainvälisiin kilpailuihin.

Joukkue osallistuu 12-14 vuotiaiden sarjaan, jonka alkukilpailut kilpaillaan torstaina  ja finaalit perjantaina. Joukkueen tavoitteena on tehdä onnistunut ja vapautunut suoritus ja päästä finaaliin, jonne suomalaisjoukkueista pääsee maakiintiön vuoksi kaksi joukkuetta. Suomea samassa sarjassa edustavat myös Olarin Voimistelijoiden Team Indiumit sekö Tapanilan Erän ja SC Vantaan yhteistyöjoukkue Elite Pre Junior.

jännittävä viikonloppu on luvassa, kun Tartossa käydään samaan aikaan historian ensimmäiset EM-kilpailut. Em-kisassa alkukilpailut kilpaillaan perjantaina ja loppukilpailut lauantaina. Viikonloppuna on luvassa myös rytmistä huippuvoimistelua.

Myös kotisohvilla on mahdollisuus päästä seuraamaan kansainvälisten huippujen suorituksia livestreamin kautta. Team Loisteen suorituksen nähdäkseen kannattaa olla ajoissa netin ääressä ja virittää kanava valmiiksi torstaina aamupäivästä. 12-14v kilpailu kisataan to 11.2.2016 n klo 13:45-15:15, Team Loisteen suoritus on arviolta klo 14:45.

 

Zemppiä joukkueelle tärkeään kisakoitokseen!

 

Linkkejä:

Järjestäjän kisasivut: http://missvalentine.eu/

Sarjojen suoritusjärjestykset: http://missvalentine.eu/agg/

Livestream: https://www.youtube.com/user/voltigierclips/live

Tulosseuranta: http://www.rgform.eu/menu.php?akcia=S