Intra|Hallitus

Tule mukaan SyysSpurttiin 30.8.2015 Mankkaanpuron koululle

30.8.2015

Samaan aikaan pihaleikkipäivä 6-10 vuotiaille koulun pihalla

Perinteinen SyysSpurtti järjestetään Mankkaanpuron koululla sunnuntaina 30.8.2015 alkaen klo 10.00

Päivän ohjelma 

klo 10.00-10.45Dance MixMirka Heiniö
klo 11.00-11.45Hiit + CoreLinda Kovanen
klo 12.00-12.45PiloxingPilar Valdivia

DanceMix
Tanssitunti, jolla tanssilajit vaihtelevat hip-hopista showtanssiin sekä latinotanssien maailmaan. Tunnilla tehdään koreografiaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajien parissa. Tällä tunnilla pidetään hauskaa ja opitaan uutta.

HIIT+Core
HIIT on intervallityyppinen supertreeni, jossa mennään eikä meinata! Tehojaksot treenataan täysillä sykkeet katossa. Settien välissä palaudutaan pysyen kuitenkin koko ajan liikkeellä. HIIT sisältää lyhyet lämmittelyt ja jäähdyttelyt.

HIIT on loistavaa kunnonkohotusta niin naisille kuin miehille. Kukin tekee liikkeet omassa tahdissaan niin kovalla teholla kuin itse pystyy - tunti sopii siis kaikenkuntoisille! Voit yhdistää 30 minuutin treeniin Core-tuntiin tai tehdä kiireisenä päivänä vain pikatreenin.


Core
Korsettitunti, jossa keskitytään erityisesti keskivartalon lihaksiin ja tätä kautta kehonhallinnan parantamiseen. Vatsan, selän ja kylkien lihakset saavat kyytiä. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineitä. Tunti sopii kaikille.

Piloxing
Piloxing yhdistää pilateksen kuntonyrkkeilyyn, ja näistä muodostuukin omaperäinen treeni, joka muokkaa lihaksia, voimistaa keskivartalon kannattajalihaksia ja polttaa hurjan määrän kaloreita. Piloxing on hauskaa ja haastavaa jokaiselle ikään ja kuntoon katsomatta.
 

Tuntien ohessa voit maksaa syksyn jumppamaksun liikunta-, kulttuuri-, virike- tai tykyseteleillä sekä Ticket Mind & body -kortilla

Pihaleikkipäivä
Järjestämme Mankkaanpurolla n. 6-10 vuotiaille lapsille pihaleikkipäivän SyysSpurtin kanssa samaan aikaan eli klo 10.00-13.00. Lapsi voi tulla mihin aikaan vain mukaan pelaamaan ja leikkimään ohjaajiemme kanssa.