Intra|Hallitus

Asema-tapahtuma Vihdissä 8.11.08

8.11.2008

Valottaret alkuasennossa.
Sädettäret loppuasennossaan.

Ensijännitystä ja iloisia esityksiä Vihdin Asema-tapahtumassa, jossa seuraamme edusti seitsemän joukkuetta.

Asema-tapahtuma oli alle 10-vuotiaitten Lumettarien, Keijujen ja Haltijoiden ensimmäinen ”kilpailu” ja hienostihan se meni. Huolimatta siitä että kisajännitys söi tyttöjen suoritusvarmuutta ja hymykin taisi muutamilta unohtua he tekivät reippaan ja rohkaisevan suorituksen, josta on hyvä ponnistaa tuleviin haasteisiin.

Säihkettäret98 ja Säihkettäret99 –joukkueissa oli paljon uusia tyttöjä, joille kyseinen asema-tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan. Jännitys näkyi hieman tekemisessä, mutta Vaaleanpunainen pantteri –teemaan tehty ohjelma sujui jo kuitenkin melko hyvin.

Valottaret ja Sädettäret ovat puolestaan viimeistä syksyä asemasarjoissa ennen kilpasarjoihin siirtymistä ja tällä kertaa asemalle tultiin pallo-ohjelmilla. Aamun harkassa pallot vielä vähän karkailivat ja suoritukset eivät olleet tyttöjen parhaalla tasolla, mutta kisatsemppi löytyi itse esiintymiseen ja molemmat joukkueet suorittivat yhdenaikaisesti ja iloisesti. Ja pallotkin pysyivät tiukasti käsissä!


Asema-tapahtuma oli kaikille joukkueille hyvä ja eteenpäin vievä kokemus, jossa melkein kaikkien sukatkin pysyivät tallessa. Kiitos kaikille mukana olleille, erityisesti tytöille ja heidän huoltojoukoilleen valmentajia unohtamatta!