Intra|Hallitus

Kisakatselmus

29.10.2008

Tapiolan voimistelijoiden perinteinen kisakatselmus järjestettiin Espoonlahden Urheiluhallilla 29.10.2008. Mukana olivat kaikki seuramme kilpa- ja harrastekilpajoukkueet.

Alle 10-vuotiaille kisakatselmus oli syyskauden ensimmäinen esiintyminen. Haltijat, Keijut ja Lumettaret osallistuvat nyt  ensimmäistä kertaa Asema-tapahtumaan ja ensiesiintyminen ison yleisön edessä sujuikin mallikkaasti. Säihkettärien 89 ja Säihkettäret 99 suoriutuivat myös uusista pallo-ohjelmistaan hyvin, vaikka musiikin kanssa olikin hieman ongelmia. Valottarien ja Sädettärien suoritukset olivat siistejä ja iloisia, vaikka pallot hieman vielä karkailivatkin.

Yli 10-vuotiaat puolestaan avasivat kisakauden jo edellisviikon lauantaina Turun Cailap Cupissa. 10-12 -vuotiaiden Tähdettärien ja Päivättärien, 12-14 -vuotiaiden Aallottarien sekä 14-16 -sarjan Pinjan suoritukset olivat taidokkaat ja varmemmat kuin Turun kisoissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti muita kauden kilpailuja!

Seuraava koitos tyttö- ja SM-sarjojen joukkueilla on lauantaina 1.11. Helsingin Kisahallissa, kun kilpaillaan aluemestaruuksista. Asema-tapahtumissa esiintyvät joukkueet puolestaan avaavat kisakautensa Vihdissä Etelä-Suomen alueasemalla 8.11.

Tervetuloa tuleviin kisoihin kannustamaan joukkueita upeisiin suorituksiin!