Intra|Hallitus

Valkkupäivän antia

7.1.2015

Laivamatkalla Suomenlinnaan
Päivä lähti käyntiin Heidi Sonnisen Dancehall tunnilla
Jussi Kurrosen luento lonkan alueen stabiliteetista ja pakaran voimasta

Tapiolan Voimistelijoiden joukkuevoimisteluvalmentajien kausi lähti loppiaisena käyntiin

6.1.2015

Tapiolan Voimistelijoiden joukkuevoimisteluvalmentajien kausi lähti loppiaisena käyntiin Valmentajapäivällä Suomenlinnan Kuntomaneesissa. Päivä alkoi kirpakassa aamupakkasessa lauttamatkalla ja kuulumisten vaihdolla. Perillä pääsimme aloittamaan päivän urakan haastamalla itsemme aivan jonkin muun aktiviteetin kuin voimistelun parissa: Kipinän valmentaja Heidi veti meille mahtavan johdatuksen dancehallin saloihin. Kuntomaneesin jumppasalissa yhdestä jos toisestakin valmentajasta kuoriutui melkoinen gangsta. Meininki oli mieletön! Jatko-­osaa odotellessa...

Valmentajapäivän aikana pohdimme yhteistuumin seuramme tulevaisuutta ja pyrimme löytämään tapoja parantaa ja kehittää toimintaamme. Keskustelua kirvoittivat päivän aikana monenlaiset teemat Instagramista improvisointiharjoituksiin, ja kymmenet uudet ideat löysivät tiensä korvan taakse, kausisuunnitelmaan ja sieltä treenisalille. Saimme myös lisää tietoa vammojen ehkäisystä ja lonkan alueen aktivoimisesta harjoittelussa joukkueidemme lihastasapainotestauksesta vastaavan fysioterapeutin Jussi Kurrosen opastuksella.

Päivän päätteeksi totesimme, että meillä on kasassa huikea porukka kotiseurastaan ylpeitä TapVolaisia valmentajia! Toivotamme kaikille upeaa alkanutta voimisteluvuotta!