Intra|Hallitus

Ryhmäliikuntaa ja voimistelua kaikenikäisille

Ajankohtaista

Kilpasarjojen joukkueemme kisasivat lauantaina 31.3. Etelä-Suomen aluemestaruuksista Kisahallissa, Helsingissä. Sunnuntaina 1.4. alle 10 v. joukkueet sekä Svoli Jumppakoulu -ryhmä esiintyivät Svoli Etelä-Suomen alueen Asema -tapahtumassa Kisahallissa ja Elegia, Aallottaret ja Runottaret kisasivat Caribia Cupissa, Turussa.
Joukkueidemme kevään kilpailukausi on alkanut - tule kannustamaan tytöt upeisiin suorituksiin!
Tapiolan Voimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous pidettiin keskiviikkona 28.3.07 klo 18.00 seuran toimistolla
Elegia avasi kevään kilpailukautensa viikonloppuna kansainvälisessä Espoo Cupissa.
Seura on saanut Etelä-Suomen liikunta ja Urheilu ry ESLUlta paikallistukea koulutuksiin sekä palkinnon kunto- ja terveysliikunnan kehittämisestä vuoden 2006 aikana.
Uusi lukukausi on alkanut 8.1. 2007. Kaikki syksyllä jumpassa olleet voivat jatkaa tunneillamme normaalisti. Myös uudet voivat aloittaa jumpat heti, vaikka laskua ei vielä ole kotiin tullutkaan.
Eikö liikunta ole maittanut koskaan tai vähään aikaan? Olisiko aika ottaa itseäsi niskasta kiinni ja alkaa liikkumaan? Tule sohvaperunoihin, juuri sellaisena kun olet.
Etsimme ohjaajia aikuisten tunneillemme.
Uutuutena Pilateksen alkeet. Bailatino tunti siirtyy tiistaista maanantaihin. Muokaus on nyt Body. Sohvaperunat jatkavat kuntoilun aloittelijoiden innostamista liikunnan pariin.
Aallottaret, Runottaret ja Sinetär päättivät syksyn kilpailukautensa Tampereella.
RSS ATOM