Intra|Hallitus

Ryhmäliikuntaa ja voimistelua kaikenikäisille

Ajankohtaista

Seuran tyttösarjojen joukkueiden kesäleiri järjestettiin kovaa vauhtia uudistuvassa Kisakallion urheilukeskuksessa Lohjalla 13.-15. kesäkuuta. Sateen ja auringon lomassa ehdittiin myös jumppailla ahkerasti.
Elegia sijoittui MM-kisoissa jälleen kymmenenneksi ja karsiutui maakiintiön takia finaalista. Tulos oli pettymys, sillä edellytykset loppukilpailupaikkaan ja korkeaan sijoitukseen olivat paremmat kuin koskaan. Joukkue oli erinomaisessa fyysisessä kunnossa ja kisasuoritus oli kauden parhaita.
Katsastustilaisuus seuramme joukkuevoimistelujoukkueisiin pidettiin torstaina 22.5.2008. Tilaisuuteen osallistui noin 50 innostunutta tyttöä. Kiitos kaikille katsastustilaisuuteen osallistuneille!
Elegia valittiin jo kolmannen kerran edustamaan Suomea joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailuihin. Kilpailut järjestetään tänä vuonna Torontossa, Kanadassa, 12-14.6.08.
Viikonloppuna kilpailtiin Vantaalla joukkuevoimistelun SM-mitalleista. Elegia sijoitui hienosti toiseksi naisten sarjassa.
PRIIMA-laatuseurat ovat seuroja, joilla on säännöllistä aikuisten kunto- ja terveysliikuntatoimintaa. Tarjonta on monipuolista ja luotettavaa. Jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset, jotka auttavat liikkujaa löytämään itselleen sopivat tunnit.
Svolin tyttösarjojen mestaruuksista kilpailtiin 26.-27.4. Seinäjoella. Aallottaret voimistelivat tiensä bonuksin 12-14 v. sarjan finaaliin.
Tapiolan Voimistelijoiden Elegia sijoittui taidokkaalla suorituksella toiseksi sekä Suomen Cupissa että naisten avoimessa sarjassa.
Aallottaret, Pinja, Päivättäret ja Tähdettäret kisasivat aluemestaruuksista viikonloppuna Hyvinkäällä.
Upeasti Elegialle kultaa ja Aallottarille mitalisija (sijat 1.-2.) Mustan Kissan Cupissa, Mäntsälässä!
RSS ATOM