Intra|Hallitus

Ohjaajat

Liisa Pelttari

 

Mitä tunteja ohjaat?

Ohjaan perheliikuntaa.

Minkälainen on koulutus-/ohjaajataustasi?

Olen käynyt useita Voimisteluliiton ohjaajakoulutuksia sekä ideapäiviä. Ohjaamisen olen aloittanut yli kymmenen vuotta sitten ensin luistelukouluohjaajana ja myöhemmin siirtynyt jumpan pariin. Tapiolan Voimistelijoissa olen ohjannut vuodesta 2008 alkaen muun muassa jumppakoulua ja satujumppaa sekä perheliikuntaa.

Minkälaisia tuntisi ovat?

Perheliikunnassa lapset pääsevät liikkumaan yhdessä tutun aikuisen kanssa sadun ja mielikuvien siivittämänä. Tunneilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin välineisiin sekä harjoitellaan ryhmässä liikkumista. Tärkeintä on liikunnan ilo, yhdessä tekeminen ja onnistumisen kokemukset.


 

Maija Pelttari

 

Mitä tunteja ohjaat?

 

Tällä hetkellä ohjaan perheliikuntaa, lasten seikkailujumppa sekä aikuisille Salsaa ja LatinoFit-tuntia. Aikaisemmin olen ohjannut seurassa lapsille mm. seikkailujumppaa, satujumppaa ja tanssia sekä aikuisille Zumbaa.

Minkälainen on koulutus-/ohjaajataustasi?

 

Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja. Liikuntatunteja olen ohjannut seurassa vuodesta 2004 alkaen ja käynyt vuosien saatossa useita Voimisteluliiton ja Eslu:n ohjaajakoulutuksia ja ideapäiviä.

Salsaa olen tanssinut yli kymmenen vuotta ja olenkin täysin hurahtanut kuubalaisiin rytmeihin. Zumbaohjaajaksi kouluttauduin vuonna 2011. Lisäksi olen käynnyt Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajien koulutuksia.

Tapiolan Voimistelijoissa olen ollut mukana 3-vuotiaasta satujumpparista asti ja jumpannut erilaisilla lasten, nuorten ja aikuisten tunneilla. Ohjaamisen lisäksi toimin seuran hallituksessa 2011-2016. Syksystä 2015 kevääseen 2017 asti toimin osa-aikaisena seuran lasten ja nuorten harrastevastaavana ja nyt syksystä 2017 alkaen olen päätoimisesti seuran harrastekoordinaattori vastuualueenani lasten, nuorten ja aikuisten harrasteliikunta.

 

Minkälaisia tuntisi ovat?

Perheliikuntatunneillani pidetään hauskaa yhdessä vanhemman kanssa ja jumpataan mielikuvien siivittämänä turvallisessa ympäristössä. Jokainen pääsee liikkumaan omien taitojensa ja kehitysvaiheensa mukaan. Myös vanhemmille nostetaan tunnin aikana hiki pintaan! Tunneillani pidetään yhdessä hauskaa, yritetään, erehdytään, opitaan uutta ja annetaan mielikuvituksen lentää!

 


 

Mari Sarekoski

 

Mitä tunteja ohjaat?

 

Ohjaan viikottain lasten puolella alle kouluikäisten satu- ja temppujumppia sekä kouluikäisille akrobatiavoimistelua sekä freegymiä. Aikuisten puolella ohjaa Body-tunteja sekä niska-selkä-ryhmää.

Minkälainen on koulutus-/ohjaajataustasi?

 

Olen aloittanut aikoinaan temppujumppien apuohjaajana yläasteikäisenä. Opiskelin itseni oppisopimuksen kautta liikuntaneuvojaksi ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti liikunnanohjaajana.

Minkälaisia tuntisi ovat?

 

Rakennan tuntini mielikuvitukseni sekä mukaansatempaavan musiikin avulla pyrkien siihen, että jokainen liikkuu hyvällä mielellä. Liikumme lasten ehdoilla kokeillen ja oppien askel kerrallaan uusia taitoja. Pyrin siihen, että jokaisella on mahdollisuus liikkua omien taitojensa mukaan.

Aikuisten tunneilla tärkeässä roolissa on musiikki ja se hyvä fiilis, jota korostan lastenkin puolella. Jumpatessa saa nauraa, vaikka treeni olisikin rankkaa. Tuntini ovat perusjumppia pienellä omaperäisyydelläni maustettuna.