Intra|Hallitus

Eliisa Laamanen

Mitä tunteja ohjaat?

Ohjaan keväällä lasten puolella mini-jv:tä ja akrobatiavoimistelua. Lisäksi ohjaan Tapiolan Voimistelijoissa aikuisten tunteja.

 

Minkälainen on koulutus-/ohjaajataustasi?

Olen koulutukseltani liikunnan ammattilainen sekä koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Olen käynyt myös erilaisia Voimisteluliiton koulutuksia, sekä opiskellut liiketaloutta ammattikorkeakoulussa. Työskentelen täysipäiväisesti liikunta-alalla, siinä sivussa opesijaistuksia tehden.

 

Lasten kanssa olen työskennellyt yhteensä noin kahdeksan ja puoli vuotta erinäköisissä hommissa, niin pienimmistä päiväkoti-ikäisistä nuoriin saakka. Lisäksi minulla on kokemusta muun muassa liikuntarajoitteisten lasten kanssa toimimisesta. Liikunta-alan työt aloittelin noin kuusi ja puoli vuotta sitten, mutta liikunta ja liikunnallinen elämä on ollut mukanani jo pienestä tytöstä lähtien.

 

Minkälaisia tuntisi ovat?

Minusta on tärkeää, että ihmiset liikkuisivat jo pienestä pitäen, vauvasta vaariin. Tunneillani kaikki ovat tasavertaisia keskenään ja lasten tunneilla yritän huomioida jotenkin jokaisen. Kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Lisäksi liikunnan lomassa on hyvä myös heittää huumoria välillä. Tavoitteeni on, että jokainen lähtee tunniltani hyvällä fiiliksellä, hyvä tunne niin mielessä, että kropassa.  Meillä on vain yksi mieli ja yksi kroppa, joten pidetäänhän huolta siitä liikunnan avulla !