Intra|Hallitus

Mankkaanpuron koulun kesäleirit 6/2020

PERUTTU

 

Aika ja paikka

Mankkaanpuron koulu, Vanhan-Mankkaan tie 17

Leiri A: 1.–5.6.2020 

Leiri B: 8.–12.6.2020

 Kenelle

Mankkaanpuron koulun kesän päiväleirit ovat kaikille avoimet harrasteleirit ja suunnattu noin 7–10-vuotiaille lapsille, niin tytöille kuin pojillekin! Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta per leiri. 

 Toiminta-aika ja ohjelma

Ohjattua toimintaa on päivittäin klo 8.30-15.30. Lapsen voi kuitenkin tuoda leirille jo klo 8.00 ja hakea tulee viimeistään klo 16.00.

Erillisellä luvalla lapsi voi lähteä leiriltä kotiin itsenäisesti, tästä kysytään lähempänä leiriä.

Temppuleireillä päästään muun muassa testaamaan taitoja erilaisilla temppuradoilla, opettelemaan akrobatiaa ja tutustumaan freegymiin. Lisäksi viikon aikana kokeillaan muitakin urheilulajeja. Leireillä leikitään ja liikutaan monipuolisesti sekä sisällä että ulkona. Tärkeintä on liikunnan ilo, lasten viihtyminen sekä tietenkin turvallinen liikkuminen!

 Hinta

Yhden leirin hinta on 150 €. Uusille jäsenille lisäksi jäsenmaksu 10 €/kalenterivuosi. Jos lapsi osallistuu molemmille leireille, toisesta leiristä saa 15 % alennuksen! Saman perheen toisesta/kolmannesta lapsesta myös 15 % alennus.

Leirin hinta sisältää ohjatun ja valvotun toiminnan lisäksi lämpimän ruuan, vakuutuksen ja leirituotteen. Leiriläisistä ja toiminnasta huolehtii vastuuohjaaja apunaan kaksi apuohjaajaa.

 Peruutusehdot

Peruminen on tehtävä yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos osallistuminen perutaan helmi–huhtikuun aikana, veloitamme 10 € peruutusmaksuna.

Jos osallistuminen perutaan 1.5.–17.5., veloitamme kolmasosan leirin hinnasta eli 50 €.

Jos osallistuminen perutaan 18.5. tai sen jälkeen, perimme koko leirin hinnan.

Jos lapsi keskeyttää leirin, hyvitämme lääkärintodistusta vastaan kokonaisista poissaolopäivistä 20 €/leiripäivä. Jos lapsi on kokonaan estynyt osallistumasta leirille ja saamme tiedon tästä viimeistään 31.5., palautamme lääkärintodistusta vastaan koko leirimaksun vähennettynä 10 € peruutusmaksulla.

JOS LEIRI PERUTAAN JÄRJESTÄJÄN PUOLESTA (tai esim. Suomen hallituksen määräyksen takia), palautamme koko maksetun summan

 Ilmoittautuminen

Tee ilmoittautuminen täyttämällä alla oleva lomake. Paikkoja on kummallekin leirille 25 kpl, aiempina vuosina leirit ovat olleet täynnä.

 Kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Janika Aittokoski
harrastekoordinaattori
050 372 6540
j.aittokoski.tapvo@gmail.com

LEIRIT PERUTTU!