Intra|Hallitus

RV-lisäharjoitus alle 12v

 

Rytmisen voimistelun lisäharjoitus

Tapiolan voimistelijat tarjoaa suuren kysynnän vuoksi keväällä 2019 rytmisen voimistelun lisäharjoitusta kaikille alle 12-vuotiaille joukkuevoimistelijoille. Lisäharjoitus on täysin vapaaehtoinen. Lisäharjoituksessa on mahdollisuus lisätä omaa harjoitusmäärää, sekä kehittää omia kehityskohteita. Rytmisessä voimistelussa harjoitellaan perusvoimistelun ja yksilöohjelmien lisäksi välinetekniikkaa. Rytmisen voimistelun lisäryhmään osallistuvilla voimistelijoilla on mahdollisuus halutessaan kilpailla rytmisen voimistelun luokkanousukilpailuissa valmisohjelmilla. 

 

Rytmisen voimistelun lisäharjoitusryhmää valmentaa ammattivalmentaja Pinja Tikkanen. Pinja on itse harrastanut rytmistä voimistelua 8-vuotta, ja on rytmisen voimistelun tuomari. 

 

Rytmisen voimistelun lisäharjoitukset pidetään keväällä 2019 seuraavasti:

Tiistai klo 15-16:30, POP (kivimiehentie 2, espoo)

Sunnuntai klo 10-12, POP (kivimiehentie 2, espoo)

 

Ensimmäinen harjoituskerta TI 8.1.2019 / SU 13.1.2019

 

Kausimaksulla voimistelija saa osallistua 15 harjoitukseen kevätkauden aikana. Ensisijaisesti ilmoittaudutaan tiettyyn harjoitukseen, mutta mahdollisuus korvata harjoituksia myös toisella harjoituskerralla. 

 

Hinta: 100€/kausi (15krt)

 

Lisenssit: Ryhmään osallistuminen ei edellytä kilpailulisenssin ostamista, mutta luokkanousukilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla tulee olla RV1-lisenssi (59€). 

 

Kilpailut: Kilpailut ovat ryhmään osallistuville täysin vapaaehtoisia. ja niistä tiedotetaan kilpailemisesta kiinnostuneita voimistelijoita

 

Ryhmä toteutuu mikäli osallistujia rytmisen voimistelun lisäharjoitukseen tulee 15 henkilöä. Mikäli vain toiseen harjoitukseen ilmoittautuu vähintään 8 jäsentä, vain tämä harjoitus toteutuu.