Intra|Hallitus

Kide

 

 

Kide (ent. esivalmennus) 2012-2013 syntyneille

 

Esivalmennus on saanut oman nimen - Kide! Kide on joukkuevoimistelun kilpapolulle suuntaava valmennusryhmä 2012-2013 syntyneille. Valmennuksesta vastaavat kokeneet joukkuevoimisteluvalmentajat ja toiminta on laadukasta, tavoitteellista, suunnitelmallista, lapsilähtöistä ja innostavaa!

Mukana on tällä hetkellä 21 voimistelukärpäsen puraisemaa tyttöä, jotka harjoittelevat syyskaudella 2019 kahtena ryhmänä:

Kide M 2x 75-90 min: Ma Kilonpuiston koulu & to Vindängens skola

Kide KH 2x 60-75 min: Ma Kilonpuiston koulu & ke Westendinpuiston koulu

+ 1x vko vapaavalaintainen rytmisen voimistelun harjoitus

Valmennus: Riina Lipponen, Kirsi Lipponen, Iida Vilhunen, Laura Rehunen, Alina Andersson, Anna Ahvenniemi, Roosa Laakkonen

 

-------------

 

Mukaan Kide-joukkueisiin? Haluaisitko kokeilla minkälaista joukkuevoimistelu ryhmässämme on?
 

Ryhmiin otetaan mukaan uusia innokkaita tyttöjä. Mukaan voi hakea avoimien kokeiluharjoitusten kautta tai sopimalla kokeiluharjoituksesta yhteydenottolomakkeen kautta, jos seuraava tilaisuus ei ole vielä tiedossa. 

Seuraavat avoimet kokeiluharjoitukset pidetään:

Ma 11.11.2019 18.15-19.15 Kilonpuiston koululla

To 28.11.2019 18-19 Vindängenin koululla Tapiolassa. 

Otamme mielellämme tiedon etukäteen tulostanne: http://www.tapiolanvoimistelijat.fi/joukkuevoimistelu/kilpajoukkueet/esivalmennus/yhteydenotto/

Kokeilemaan voi toki tulla myös matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista. 

Lämpimästi tervetuloa!

--------------

Kokeiluun ovat lämpimästi tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet.

Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvita, mutta koska kyseessä on kilpapolun ryhmä, lajiin soveltuvia ominaisuuksien (esimerkiksi liikkuvuus, koordinaatio) sekä keskittymiskykyä ja innostusta tarvitaan valmennusryhmässä. 

Ohjaamme pikkujumpparit kokeilun jälkeen sopivimpaan ryhmään. Kaikille löytyy seurastamme sopiva ryhmä, joten rohkeasti vaan mukaan kokeilemaan. Seuramme lasten "Mini JV" -nimellä kulkevat ryhmät ovat avoimia kaikille (löytyy Lapset otsikon alta) ja näihin ryhmiin voi ilmoittautua koska tahansa. 
 

Yhteydenotot onnistuvat myös venäjäksi: voit olla yhteydessä valmentajaamme Kirsiin osoitteeseen kmlipponen (a) gmail.com/ Контакты по-русски: связаться с тренером (Кирси) по адресу kmlipponen (a) gmail.com