Intra|Hallitus

Tanssimaraton 17.3.

Lauantaina 17.3. tanssin hurmaa kolme tuntia putkeen Tapiolan koululla klo 12-15! Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, aiempaa tanssitaustaa et tarvitse. Tervetuloa!

 

Ohjelma: 

Klo 12-13Caribbean PartyElina Valtonen
Klo 13-14DancehallCecilia Hietanen
Klo 14-15Rumbita Fiesta OrientalJoanna Gefwert

 

Sisäänkäynti Tapiolan kouluun (Opintie 1) on suoraan pukuhuoneen nro 3 ovesta. Tapiolan koulu on omavalvontakoulu eli ovet pidetään lukittuina tuntien ajan. Avaamme ovet viimeistään 15min ennen seuraavan tunnin alkua.

Caribbean Party
Caribbean Party -tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin. Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista. Luvassa muun muassa reggaetonia, socaa ja salsaa. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin viedä. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki.

Dancehall
Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkityyli, missä on vaikutteita muun muassa hiphopista, afrosta ja latinalaistansseista. Rentoa, hikista ja hauskaa meininkiä!

Rumbita Fiesta Oriental
Fiesta Orientalissa yhdistyvät Itämaisen tanssin pehmeys ja naisellisuus sekä espanjalaisen tanssin tulisuus ja rytmikkyys.  Tule nauttimaan kahden upean tanssilajin hurmaavasta sekoituksesta. 

 


 

In English

Three hours of dancing at Tapiolan koulu on saturday 17.3. at 12-15. Free entrance! Welcome!

Entrance is from the dressing room door number 3. The doors will be locked during the classes but we will open them 15 minutes before the beginning of every class.