Intra|Hallitus

Hyvinvointivalmennus kevät 2020

 Tule mukaan hyväksymis- ja arvopohjaiseen hyvinvointivalmennukseen!

 

Voit kaivata muutosta mihin tahansa hyvinvointiin liittyvään asiaan: liikunta, ravinto, uni, jaksaminen, vireystila tai vaikkapa työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen.

 

Käytämme hyväksymis- ja arvopohjaista lähestymistapaa, jonka avulla löydät itse parhaat ratkaisut juuri omaan elämäntilanteeseesi. Yleensä elämäntapamuutoksen esteenä ei ole tiedonpuute ja tässä valmennuksessa lähdemmekin siitä, että tiedät jo aivan hyvin, miten tulisi liikkua ja syödä. 

 

Hyvinvointivalmennus toteutetaan pienryhmävalmennuksena, 12 ensimmäistä mahtuu mukaan!

 

Valmennus kestää yhteensä 10 viikkoa. Aluksi tapaamme useammin, teemme erilaisia harjoituksia omien arvojen ja elämäntapojen kartoittamiseksi ja mietimme helppoja tapoja lisätä hyviä valintoja arkeemme. Vaikka liikummekin joka kerta kevyesti, jumppaamisen sijaan pääpaino on keskustelulla ja omiin arvoihin liittyvillä harjoituksilla. Tapaamisten välillä teemme harjoituksia itsenäisesti.

 

Tapaamiset lauantaisin klo 13.30-15.00 Tapiolan koululla:

 

  • 25.1.

  • 1.2.

  • 8.2.

  • 22.2.

  • 29.2.

  • 4.4.

 

Osallistuaksesi valmennukseen tarvitset vain hiukan rohkeutta siihen, että pysyvä muutos on mahdollinen. Vuorovaikutteisessa pienryhmävalmennuksessa opit elämäntapamuutoksen salat keskustellen ja konkreettisia muutostyökaluja hyödyntäen.

 

Hinta koko valmennukselle 69 € + jäsenmaksu 20 €/kalenterivuosi. 

 

Valmentajana toimii hyväksymis- ja arvopohjaiseen lähestymistapaan erikoistunut Rani Saarinen. Lisätiedot valmennuksesta: rani.saarinen@gmail.com.

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 24.1. klo 21.00. Täytä alla oleva lomake!

Ilmoittautuminen hyvinvointivalmennukseen

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.