Intra|Hallitus

Aikuisten ryhmäliikunta

Laadukasta ryhmäliikuntaa eri puolilla Espoota

Tunnit lähikoulullasi Haukilahdessa, Kilossa, Laajalahdessa, Leppävaarassa, Mankkaalla ja Tapiolassa! Osaavat ohjaajat, monipuoliset tunnit, laaja tuntivalikoima ja iloinen ilmapiiri - muun muassa tätä kaikkea on Tapiolan Voimistelijoiden ryhmäliikunta. Yksittäisille tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan voit käydä joka viikko omiin aikatauluihisi sopivilla tunneilla.

 


 

Syyskausi startataan maksuttomalla kokeiluviikolla, jolloin maanantaista perjantaihin 19.-23.8. voit tulla maksutta kokeilemaan kaikkia ryhmäliikuntatuntejamme! Ei ennakkoilmoittautumista.

Sunnuntaina 1.9. järjestämme perinteisen SyysSpurtti tapahtuman Mankkaan koululla klo 15-18. SyysSpurtissa pääset jumppaamaan kolme tuntia putkeen, valittavana löytyy lihaskuntoa, tanssillista ja kehonhuoltoa kahdella puolella salia.
Valitse ilmoittautuessasi yksi seuraavista:
- Aikuisten ryhmäliikunta syksy 2019 / RAJATON KAUSIMAKSU     TAI
- Aikuisten ryhmäliikunta syksy 2019 / 15 X LIPUT    TAI
- Aikuisten ryhmäliikunta syksy 2019 / 10 x LIPUT   TAI

- Haluamasi Pilates-ryhmä / Aamujumppa / Seniorijumppa

Kausi-ilmoittautumisen tehtyäsi voit vapaasti käydä tunneilla!

Yksittäisille tunneille ei ilmoittauduta erikseen Pilatesta ja LouhenNaisia lukuunottamatta.
 Et siis löydä ilmoittautumispalvelusta esim. omaa Lavis-ryhmää, vaan valitset esim. rajattoman kausimaksun tai lippunipun. Liikuntasalit ovat sen kokoisia, että mukaan mahtuu varmasti ja voit valita vaikka joka viikko omaan aikatauluusi sopivat tunnit.

 

   Tuntiohjelma syyskausi 19.8.-4.12.2019

     Klikkaa kuva suuremmaksi!