Intra|Hallitus

Upeita parannuksia Hyvinkää Cupissa 14.4.

16.4.2012

Taiga
Säihkettäret
Aurinkoiset
Tuulettaret
Lumettaret
Aava

Seuramme joukkueiden kilpailukausi jatkui lauantaina 14.4.2012 Hyvinkäällä Hyvinkää Cupissa. Päivän aikana nähtiin upeita parannuksia aluekisoista ja joukkueet jatkavat tuomaripalautteiden perusteella hyvillä mielin kohti kauden pääkisoja.

Ensimmäisenä seuramme joukkueista estradille pääsivät 14-16-vuotiaiden kilpasarjaan osallistuva Aava. Joukkueen aamuinen harkkasuoritus lupaili hyvää. Harkassa aavalaiset väläyttivät vahvaa osaamistaan, tekeminen oli huolellista ja ilmeikästä. Harmillisesti tuo hyvä vire ei ihan kantanut kisasuoritukseen asti, jossa nähtiin pientä hapuilua. Pienistä virheistä huolimatta lintuteemainen ohjelma sai yleisöstä paljon positiivista palautetta. Tällä kertaa yhteispisteet 17.83 riittivät sijaan 5.

Heti Aavan jälkeen suoritusvuorossa oli Taiga (SM 12-14v.). ”Harkka ei mennyt kovin hyvin ja sisälsi aika paljon tapapainovirheitä. Kisasuoritukseen onnistuimme parantamaan paljon. Ilmettä löytyi hyvin ja oli tosi mahtava fiilis tehdä ohjelmaa.” kertoivat Taigan tytöt suorituksen jälkeen. Tytöt olivat innoissaan yhteispisteistään 15.95, jotka paranivat aluekisoista pisteen verran. Pisteet oikeuttivat sijaan 6, josta tytöt olivat silmin nähden mielissään.  

Tauon jälkeen suoritusvuoroon pääsi Lumettaret, jotka olivat saaneet kunnian aloittaa 10-12-vuotiaiden sarjan. Joukkueen tytöt summasivat kisapäivän seuraavasti: ”Aamun harkka meni ihan hyvin, vaikka oli vähän eriaikaisuuksia ja tasapainovirheitä. Ne korjattiin pois ja suoritus meni tosi hyvin. Musiikki oli ehkä vähän hiljaisella, mutta oli tosi kiva tehdä. Kategoriaan 2 ollaan tyytyväisiä, kun parannettiin edellisistä kisoista, mutta mestiksissä tavoitteena on vielä parempi suoritus ja sijoitus.” 

Lumettarien jälkeen omaa osaamistaan pääsivät näyttämään Säihkettäret (kilpa 12-14v.). Säihky-tytöt kertoivat, että ”harkka meni ihan ok, vaikka tasapainoissa oli vähän tutinaa. Suoritus oli hyvä, mutta kategoriaan C ei olla kovin tyytyväisiä”. Tytöt jatkoivat kuitenkin, että ”hyvillä mielin mennään kohti pääkisoja. Kovalla työllä ja hyvällä asenteella lähdetään parantamaan suoritusta ja kategoriaa”.

Seuramme toinen 12-14-vuotiaiden kilpasarjan joukkue Aurinkoiset suoritti aamun harkan jo hyvällä tsempillä. Tekemisessä oli siisteyttä ja ilmettäkin löytyi. Varsinaisessa suorituksessa Arskat onnistuivat niin ikään hyvin ja kokonaisuutena tekeminen oli laadukasta. Intia-teemakin kantautui hyvin yleisöön asti. Kategoria C oli tyttöjen mukaan ihan ok, mutta koko porukalle jäi vielä nälkää, joten mestaruuskisoissa tavoitteena on näyttää sitä parasta Aurinkoista.

Viimeisenä suoritusvuorossa olivat Tuulettaret (10-12v.), jotka suorittivat kilpailuiden 3. viimeisenä joukkueena. Tytöt eivät olleet aamun harjoitukseen täysin tyytyväisiä ja päättivät näyttää suorituksessa ryhdikästä ja hymyilevää menoa. Olihan tarjolla myös joukkueen oma ryhti- ja hymypalkinto. Pitkä kisapäivä ei tuntunut missään, vaan suoritus meni nappiin. Tytöt kertoivat, että ”vähän jännitti ennen suoritusta, mutta suoritus oli onnistunut ja hymyissä tsempattiin hyvin. Kategoria 3 oli ihan huippua, innoissaan ollaan.”