Intra|Hallitus

Tähdettärille Hopeaa

2.4.2012

Tähdettäret valmentajineet
Tähdettäret
Pisarat
Saraste
Tuulettaret

Lauantaina 31.maaliskuuta kilpailtiin Etelä-Suomen aluemestaruuksista Töölön kisahallilla. Mestaruuksista kilpailtiin 10-12-vuotiaiden sarjassa, 12-14-, 14-16-, 16-18-vuotiaiden SM-sarjoissa sekä naisten SM-sarjassa. Päivään mahtui upeaa voimistelun iloa ja onnistumista! Seuramme joukkueista 10-12-vuotiaiden sarjassa kilpailivat Saraste, Pisarat, Tuulettaret ja Lumettaret. 12-14-vuotiaiden sarjassa Taiga avasi kilpailukautensa ja 14-16-vuotiaiden sarjassa Tähdettäret jatkoi kevään kilpailuputkeaan.

10-12-vuotiaiden sarjassa taso oli kova ja joukkueita kilpaili huimat 35.Tapiolastakin joukkueita osallistui yhteensä 4, joista kaikki joukkueet olivat avannet kautensa jo viimeviikonlopun Espoo Cupissa. Aistittavissa oli pientä kisaväsymystä, mutta siitä huolimatta joukkueet suorittivat ohjelmansa aurinkoisesti hymyillen ja ryhdikkäästi  Saraste sijoittui kategoriaan 7, Pisarat kategoriaan 6, Tuulettaret saavutti kategorian 4 ja Lumettaret kategorian 3. Lumettaret ansaitsivat tyttöjen ja valmentajien suureksi iloksi bonuksen ryhdistä! Hiottavaa ja harjoiteltavaa on vielä paljon kaikilla joukkueilla ja seuraavan kerran kisataan Hyvinkää Cupissa kahden viikon kuluttua Pääsiäsen pienen lepäilyn jälkeen. Sarjassa palkittiin Olarin voimistelijoiden Tean Titaanit ja Titaanit 2000 sekä Tapanilan Erän Alexa S ja Alexa V. Onnittelut mitalisteille!

12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Taiga avasi kisakautensa upealla susi-teemaisella ohjelmallaan. Ilmaisu oli kohdallaan ja kokonaisuus vaikuttava, tuloksena 10:s sija kovatasoisessa sarjassa. Tsemppiä Taigalle treenisaleille ja kohti tulevia kisakoitoksia. Sarjan kultaa nappasi Olarin Voimistelijoiden Team Siriukset, hopeaa Vantaan Voimisteluseuran Adelie ja pronssia Sport Club Vantaan Varietee. Onnea mitalisteille!

14-16-vuotiaiden SM-sarjassa Tähdettäret saavutti hopeaa pistein 16.75! Suoritus oli vahva ja yhtenäinen. Tähdettärien kisakunto ja suorittaminen paranevat koko ajan, mutta  vielä on paljon hiottavaa tuleviin koitoksiin. Tähdettäret suuntaavat Bulgariaan Varnaan juniorien MM-kilpailuihin huhtikuun lopulla. Tsemppiä tytöille treenisalille ja kisoihin! Aluemestaruuden vei Olarin voimistelijoiden Magneetit pistein 16.85 ja pronssia Vantaan Voimisteluseuran Team Vantaa junior pistein 16.45. Onnittelut mitalisteille!

16-18-vuotiaiden sarjassa Pakilan Voimistelijoiden Gloria voitti mestaruuden upealla ohjelmalllaan ja voimistelullaan Olarin Voimistelijoiden OVO Akatemia Fosforeiden ollessa hopealla. Onnea joukkueille!

Naisten sarjassa kullan vei Olarin Voimisteljoiden OVO Team, hopeaa Vantaan voimisteluseuran Team Vantaalle ja pronssia Voimistelu- ja urheiluseura Elisen Element-joukkueelle. Yleisö sai nauttuia upeasta ilmaisusta ja voimistelutaidosta. Onnea joukkueille!

Sunnuntaina kilpailtiin kilpasarjojen aluemestaruuksista. Seurastamme mestaruuksista kisaavat Aurinkoiset, Säihkettäret, Aava ja Pinja. Tsemppiä tytöille!