Intra|Hallitus

Onnistumisia Pinkin Pantterin asemalla

22.11.2010

Tuulettaret
Lumettaret
Tuike
Pilke

 Tuike, Pilke, Tuulettaret ja Lumettaret osallistuivat lauantaina 20.11.2010 Pakilan Voimistelijoiden järjestämälle Pinkin Pantterin asemalle. Kaikki seuramme joukkueet esiintyivät blokissa 1. Tällä kertaa asema alkoi vasta iltapäivällä, joten Pirkkolan hallille kokoonnuttiin vasta yhden aikaan iltapäivällä. Edellinen asema oli vasta viikko sitten ja harjoituskierroksella joukkueilla olikin "kisauupumuksen" takia havaittavissa pientä hapuilua keskittymisen kanssa. Iloa kuitenkin jo näkyi!

 
Varsinaisiin esiintymisiin valmistauduttiin huolellisella lämmittelyllä ja esiintymisilme viimeisteltiin ihastuttavilla puvuilla ja kampauksilla. Esittelymarssissa nähtiinkin joukkueet jo paljon ryhdikkäämpänä ja näin oltiin valmiina esiintymisiin. Ensimmäisenä esiintyivät Lumettaret, jotka tekivät varman ja ryhdikkään suorituksen. Erityisesti sivutasapaino sai kiitosta niin arveilta kuin valmentajiltakin. Tuulettaret esiintyivät lähes heti Lumettarien perään ja kovan kannustuksen siivittäminä tytöt ylsivät upeaan suoritukseen. Esiintymisenilo näkyi katsomon takariville asti. Samaan Tapiola-virtaan pääsi myös Pilke, jonka pirteä naruohjelma sai yleisöltä valtavasti kannustusta. Tytöt esittivät ohjelmansa ihailtavan huolellisesti ja jalkojen ojennuksissa oli selkeästi terävyyttä. Tuike esiintyi blokkinsa viimeisimpinä ja tytöt suoriutuivat haastavasta naruohjelmastaan hyvin. Onnistuneet narutemput saivat ansaittua kiitosta yleisöltä.
 
Kaikki Tapiolan joukkueet onnistuivat kauden viimeisellä asemalla mainiosti ja tytöt palkittiin ihanilla vaaleanpunanauhaisilla mitaleilla. Tämä asema oli Lumettarien ja Tuulettarien viimeinen heidän siirtyessä keväällä 10-12-vuotiaiden mestaruussarjaan. Pilke ja Tuike jatkavat keväällä asemasarjassa. Kaikki seuramme asemajoukkueet esiintyvät seuraavan kerran seuran joulunäytöksessä 16.12.2010. Tervetuloa näytökseen!