Intra|Hallitus

Mestaruuskisat Seinäjoella päättivät joukkuevoimistelijoiden kisakauden

2.12.2019

Usva
Hohde 07
Hohde
Tuike

 

Hohde teki Seinäjoella kaksi hyvää suoritusta ja sijoittui lopulta 8. sijalle 12-14 vuotiaiden SM-välinesarjassa. Välinekausi on nyt takanapäin ja joukkue suuntaa innolla kohti kevättä ja uutta vapaaohjelmaa.

12-14-vuotiaiden kilpasarjassa Hohde 07 suoritti varman ja itsevarman suorituksen, joka oli upean ilmaisullinen, mutta kovatasoisessa kilpailussa finaalipaikka jäi saavuttamatta. Hyvillä mielin joukkue kuitenkin jäi kannustamaan seuran muut joukkueet upeisiin suorituksiin sunnuntaina.

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Usva näytti alkukilpailuissa tarkan ja ilmaisullisen suorituksen ja lähti finaaliin sijalta 11. Finaalissa Usva ei yltänyt aivan parhaimpaansa kisamatolla, mutta syyskauteen kokonaisuutena voi olla tyytyväinen.

Tuike kilpaili lauantaina 16-20-vuotiaiden kilpasarjassa. Suoritus sisälsi muutamia väline- ja tasapainovirheitä. Oli kuitenkin kiva päästä vielä kerran festareille bailaamaan ja fiilis pysyikin katossa koko ohjelman ajan!! Tuloksena pisteet 13.350 ja sijoitus 13/15.