Intra|Hallitus

Monipuolinen ja laaja tuntitarjonta sekä ammattitaitoiset ohjaajat

17.12.2018

Yhteenveto syyskauden palautekyselyistä

Kiitos kaikille syyskauden harrastetuntien palautekyselyyn vastanneille!

Vastausten perusteella toimintaamme ollaan hyvin tyytyväisiä sekä lasten että aikuisten liikunnan osalta. Kiitosta saimme muun muassa hyvistä ohjaajista sekä monipuolisesta ja laajasta tuntitarjonnasta.

88% vastaajista oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä lasten ryhmien toimintaan ja 91% oli sitä mieltä, että ohjaus lasten tunneilla on erittäin ammattitaitoista tai ammattitaitoista. Aikuisten ryhmäliikunnan puolella 61% vastaajista antoi toimintamme yleisarvosanaksi erinomainen tai erittäin hyvä. 71% vastaajista oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä tuntitarjontaamme ja 80% suosittelisi toimintaamme ystävälleen erittäin todennäköisesti tai todennäköisesti.

Tyytymättömyyttä syksyllä ovat aiheuttaneet erityisesti tuntiperuutukset sekä Mankkaan koulun liikuntasalin pitkittynyt remontti. Jätevesivahingon vuoksi Mankkaan koulun liikuntasali oli lähes koko syksyn käyttökiellossa. Korvaavia vuoroja yritettiin järjestää mahdollisuuksien mukaan, mutta vapaita vuoroja löytyi valitettavan vähän, sillä koulujen liikuntasalit ovat lukuisten espoolaisten liikuntaseurojen käytössä.

Keväällä 2019 tullaan panostamaan erityisesti välineistöön sekä sijaisten hankkimiseen niin lasten kuin aikuistenkin tunneilla. Tavoitteenamme on, että tunteja ei peruta, vaan jokaiselle tunnille hankitaan aina sijainen.

Viestinnästä saimme toisaalta kiitosta muun muassa sähköpostitiedotuksesta sekä nettisivuistamme, mutta toisaalta esimerkiksi viime hetken peruutusviestit aiheuttivat tyytymättömyyttä. Keväällä tullaan panostamaan siihen, että tiedotus muun muassa muutoksista tulee mahdollisimman ajoissa. Ensisijainen tiedotuskanavamme on sähköposti – tarkistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on oikein jäsenpalveluohjelmassamme! Mikäli et saa viestejämme, kannattaa myös tarkistaa roskapostikansio. Myös nettisivujemme uutispalstalla tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja aikuisten liikunnan alta voit tarkistaa kaikki sijaiset sekä peruutukset.

Aikuisten ryhmäliikuntaan toivottiin lisää tunteja Tapiolan alueelle. Tapiolan tilannetta hankaloittaa se, että Aarnivalkean ja Jousenkaaren koulut ovat kiinni. Näin ollen jäljellä olevat liikuntasalit jaetaan kaikkien espoolaisten liikuntaseurojen kesken. Lisäksi lukioiden (Tapiolan koulun iso sali sekä Pohjois-Tapiolan koulu) liikuntasalit ovat kauden aikana useita viikkoja poissa käytöstä muun muassa ylioppilaskirjoitusten sekä vanhojen tanssien vuoksi, mistä syystä emme näiltä kouluilta ole hakeneet vuoroja. Keväällä 2019 Espoon kaupunki jakaa salivuorot uudestaan seuraavalle kahdelle vuodelle ja yritämme mahdollisuuksien mukaan tulevalle kaudelle saada lisää tunteja Tapiolan alueelle. Tämän lisäksi tarjontamme muilla alueilla säilytetään edelleen laajana.

Muistathan, että voit jatkuvasti antaa palautetta toiminnastamme sekä tunneistamme palautelomakkeella.

Tapiolan Voimistelijat kiittää jäseniään syyskaudesta 2018!