Intra|Hallitus

Team Tapiola Glorialle SM-pronssia

25.11.2018

Team Tapiola Glorialle upea nousu SM-pronssille! Usva selvitti hienosti tiensä finaaliin 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa. Kaste päätti kautensa kilpasarjan puolella harkkatasoiseen suoritukseen.

Team Tapiola Gloria
”Alkukisassa ei ylletty omalle tasolle, ja isot välinevirheet rokottivat erityisesti suorituspisteitä. Tytöt saivat onneksi koottua hermonsa ja loppuohjelma sujui upeasti. Finaaliin lähdettiin jaetulta neljänneltä sijalta näyttämään oman tasoinen suoritus ja katsomaan mihin se sitten riittää." kommentoi valmentaja Katri Kukkola alkukilpailun jälkeen.
 
"Tytöt saivat tänään finaalissa zempattua hyvän harkkatasoisen vapautuneen suorituksen ja selkeästi nauttivat matolla olosta. Olen todella onnellinen tyttöjen puolesta, että kova työ palkittiin ennätyspisteillä 17.800 ja SM pronssilla. Nyt pari päivää lepoa ja sitten tiukka treeni uuden vapaaohjelman parissa jatkuu kohti joulukuun slonny cuppia” kommentoi valmentaja Katri Kukkola kilpailun päätteeksi.
 
Usva
”Alkukisaan lähti todella hermostunut joukkue ja ilme jäikin hieman totuttua vaisummaksi. Muutama pieni välinevirhe osui myös ohjelmaan, mutta muuten tytöt pärjäsivät hyvin. Pisteet 15.850 (kat 2) riittivät finaalipaikkaan." kommentoi valmentaja Anna-Maria Malms alkukilpailun jälkeen.
 
"Sunnuntaina finaalissa nähtiin huomattavasti rauhallisempi ja keskittyneempi Usva. Ohjelma saatiin läpi ilman mitään isompia virheitä, vanne totteli ja hymyä löytyi! Tähän oltiin tyytyväisiä. Pisteet 16.05 riittivät hienosti kahdeksanteen tilaan.” Kommentoi valmentaja Anna-Maria Malms kilpailun päätteeksi.
 
Kaste
”Suoritus oli harkkatasoinen, mutta mukaan mahtui harmillisesti muutamia epätarkkuuksia joiden vuoksi kategoriatavoite jäi tällä kaudella vielä toivottua alemmaksi. Kausi saatiin kuitenkin onnistuneissa tunnelmissa päätökseen ja joukkue odottaa innolla nousua 14-16v sarjaan.” kommentoi valmentaja Camilla Mäkelä.