Intra|Hallitus

Iloisia esityksiä Tapiolan Starassa

19.11.2018

Iloisia esityksiä Tapiolan Starassa seuran nuorimmilta joukkueilta 

Seuran nuorimmat joukkueet pääsivät esiintymään seuramme järjestämässä Tapiolan Starassa sunnuntaina 18.11 Tapiolan urheiluhallilla. Kaikki joukkueet suoriutuivat hienosti ja voimistelun ilo välittyi katsomoon asti. 

Taiga KH:n ohjelma on kehittynyt kauden aikana ja siltä se näyttikin matolla ja kaikilla oli ohjelman jälkeen leveä hymy kasvoilla mistä näki, että oli ollut hauskaa” Kommentoi valmentaja Iida Heikkuri 

Taiga J:n sekä M:n valmentaja Pinja Tikkanen kommentoi joukkueensa suorituksia:

”Taiga J ja M esiintyi tänään sekä joukkue- että rytmisen voimistelun ohjelmilla Tapiolan  Staralla. rytmisen voimistelun ohjelmat sujuivat kaikilla ryhmillä hyvin vaikka harjoittelimme niitä vain muutaman viikon.

Taiga M jv ohjelma sujui mallikkaasti. Kokonaisuus oli siisti, iloinen ja täsmällinen. Nyt käännämme katseet kohti 8-10v sarjaa.

Taiga J suoritti myös jv ohjelmansa hienosti. Harjoituksessa sattuneet virheet korjattiin ja ilmaisu oli kohdillaan! Hyvä päätös tämän kauden staroille.” 

Viima Kh:lla kauden viimeinen stara sujui hyvin. Joukkue näytti siistin ja harkkatasoisen suorituksen.” Kommentoi valmentaja Camilla. 

Viima J suoriutui myös hienosti kauden viimeisestä kisasuorituksesta, suoritus oli kokonaisuudessaan iloinen ja reipas, ja näkyi että tytöt aidosti nauttivat esiintymisestä.” Kommentoi valmentaja Emmi. 

Myös Viima M päätti kisakautensa Tapiolan Staraan:

Kausi päätettiin tänään perus siistiin, iloiseen harkkatasoiseen suoritukseen. Oli kivaa esiintyä.” Kommentoi joukkueen valmentaja Iida Vilhunen.